ΚεντρικήΜαγειρική

Βελούδινη κρέμα σοκολάτας

18/3/2025

Υλικά

  • 1 γεμάτη κ. σ. κακάο
  • 210 γρ. πολύ ώριμο λωτό (χωρίς τη φλουδα)
  • 1/2 κ. γλ. βανίλια

Εκτέλεση

  1. Βάλτε το λωτό, τη σκόνη κακάο και τη βανίλια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
  2. Χτυπήστε τα υλικά μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  3. Χωρίστε σε ατομικά μπολάκια και βάλτε στο ψυγείου τουλάχιστον για δύο ώρες πριν το σερβίρετε.
  4. Έχει σημασία ο λωτός να είναι πολύ ώριμος για να βγει γλυκιά η κρέμα σας.
  5. Σε διαφορετική περίπτωση προσθέστε λίγο μέλι ή έναν χουρμά που τον έχετε μουλιάσει σε νερό.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Καιρός: Βελτιωμένος την Τρίτη σε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα – Πιθανές βροχές στα βόρεια

xristiana

Θ. Καρποδίνη: «Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός στον ΕΟΠΥΥ και η εξυπηρέτηση των πολιτών»

xristiana

Beauty trends 2025: Οι τάσεις στην ομορφιά που σέβονται τον άνθρωπο & το περιβάλλον!

xristiana