ΚεντρικήΚοινωνικά

Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας αφιερωμένη στον έρωτα

8\3\2024

Η Συμφωνική Ορχήστρα σας προσκαλεί ανήμερα της 14ης Φεβρουαρίου σε μια υπέροχη μουσική βραδιά, αφιερωμένη στον έρωτα, στις 9 το βράδυ, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στη βραδιά συμμετέχει αφιλοκερδώς ο βασικός ερμηνευτής και επικεφαλής του δημοφιλούς συγκροτήματος ONIRAMA, Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος με περισσότερα από 25 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες.

Στο πρώτο μέρος, η ορχήστρα θα ερμηνεύσει τα ρομαντικά έργα «Salute d’Amour» και «Σερενάτα για έγχορδα» του Edward Elgar (1857 – 1934) και «Pavane» του Gabriel Faure (1845 – 1924).

Στο δεύτερο μέρος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια του έρωτα, ερμηνευμένα από τους Θοδωρή Μαραντίνη και Ελένη Δημοπούλου.

Μουσική Διεύθυνση: Αναστάσιος Συμεωνίδης

Ενορχηστρώσεις: Πάνος Κοσμίδης

Συμμετέχει η ηθοποιός Γαλάτεια Αγγέλη με ανάγνωση ποιημάτων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Related posts

5ο MOYSA Summer School από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

xristiana

Πώς θα επιλέξουμε τα καλύτερα λιπαρά για τη διατροφή μας;

xristiana

Αλτσχάιμερ και άνοια: Τα 10 πρώιμα σημάδια και οι 14 παράγοντες κινδύνου

xristiana