News ΑΜΕΑΚεντρική

Σε πλήρη εξέλιξη βελτιωτικές παρεμβάσεις στο ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ

24\2\2024

«Είμαστε δίπλα στις καθημερινές ανάγκες των οικογενειών των παιδιών με αναπηρία και πρώτο μας μέλημα  είναι η στήριξή τους.

Στόχος οι  δημοτικές μας δομές, να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα δεδομένα» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος, αναφερόμενος στις εκτεταμένες εργασίες που συντονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Μιχάλης Γεωργιάδης, στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ.

Συγκεκριμένα, την τρέχουσα περίοδο οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν στο Δημοτικό (κόκκινο) κτίριο της οδού 19ης Μαΐου, το οποίο φιλοξενεί το πρωί τα παιδιά της “Μέριμνας Παιδιού” και το απόγευμα το ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ του Δήμου Κατερίνης και λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να έχουν υλοποιηθεί ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Related posts

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 15o Greece Race for the Cure

xristiana

Ενημερωτική εκδήλωση πρόληψης για την παχυσαρκία

xristiana

Το Καθιερωμένο Ραντεβού Με Την Ανθοκομική Έκθεση 11-14 Μαΐου Από ”Τα Παιδιά Της Άνοιξης”.

xristiana