12\3\2025
Οι προετοιμασίες για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου, έχουν ήδη ξεκινήσει και ο στόχος είναι να απολαύσουν όλοι μια ανεπανάληπτη εμπειρία, γεμάτη χαρά, κέφι, δημιουργικότητα.
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λαγκαδά, που έχει την ευθύνη για την διοργάνωση και τον συντονισμό των εκδηλώσεων με την στήριξη του Δήμου Λαγκαδά και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, καλεί όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέρος της μεγάλης γιορτής, να συγκεντρώσουν την ομάδα τους, να ετοιμάσουν τις πιο ευφάνταστες στολές και να δηλώσουν συμμετοχή για την πιο ξέφρενη παρέλαση του χρόνου.
Το Λαγκαδιανό Καρναβάλι θα είναι ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με περισσότερες δράσεις, ευφάνταστο και πιο ξεσηκωτικό από κάθε προηγούμενο.
Το άνοιγμα των εκδηλώσεων θα γίνει στις 12 το πρωϊ με το συγκρότημα κρουστών “άιΝΤΟς”.
Η μπάντα του δρόμου θα δώσει τον τόνο και υπόσχεται να εκτοξεύσει το κέφι, να δώσει ρυθμό και κίνηση, με μια τετράωρη ολοκληρωμένη μουσική παράσταση, βασισμένη σε ρυθμούς από όλο τον κόσμο, αλλά και σε συνθέσεις για κρουστά που έχουν την προσωπική τους σφραγίδα.
Στις 4 το μεσημέρι θα ξεκινήσει από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά η μεγάλη παρέλαση. Πρωτότυπες στολές, εξαιρετική αισθητική, χρώματα, χιούμορ, σατιρικό πνεύμα, θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και θα εκτοξεύσουν τον ενθουσιασμό στη διαδρομή έως το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά.
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λαγκαδά έχει προβλέψει δύο χρηματικά βραβεία, τα οποία θα απονεμηθούν στον καλύτερο από αισθητικής άποψης καρναβαλιστή και στο πολυπληθέστερο group.