ΚεντρικήΚοινωνικά

Γιορτάζουμε τα “Κούλουμα” την Καθαρά στο Πάρκο “Ανδρέα Παπανδρέου

23\2\2024

Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Κηφισιάς γιορτάζει τα “Κούλουμα” με παραδοσιακό γλέντι, σαρακοστιανά εδέσματα και εκπλήξεις για τα παιδιά την Καθαρά Δευτέρα, 3 Μαρτίου από τις 11-14.00 στο Πάρκο “Ανδρέα Παπανδρέου” (Εθνικής Αντιστάσεως & Οδυσσέα Ανδρούτσου), στη Νέα Ερυθραία.

Ελάτε να απολαύσουμε μικροί και μεγάλοι την πατροπαράδοτη φασολάδα, λαγάνα, σαρακοστιανούς μεζέδες και άφθονο κρασί, να διασκεδάσουμε με μουσική από την ορχήστρα του παραδοσιακού συγκροτήματος του Γιώργου Δαλιάνη και να χορέψουμε με χορούς από την Ένωση Μικρασιατών και το Χορευτικό τμήμα του Δήμου μας.

Την τιμητική τους ασφαλώς θα έχουν και  οι μικροί μας φίλοι, που θα ψυχαγωγηθούν φτιάχνοντας τους δικούς τους χαρταετούς, με Show από σαπουνόφουσκες, αλλά και με εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες & ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα από τον μάγο.

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε παρέα το δημοφιλές μας έθιμο, να φάμε να πιούμε, να χορέψουμε και με τους χαρταετούς μας να “πλημμυρίσουμε” χρώματα και σχήματα τον ουρανό! 

Related posts

Η μεταφορά τροφίμων σκοτώνει τον πλανήτη

xristiana

Πώς η ιστορία μετουσιώνεται σε λογοτεχνία (Πού τελειώνει ο μύθος και αρχίζει η έρευνα. Μέσα από την «Τριλογία των Αθηνών» της Ελένης Πριοβόλου)

xristiana

Lala Louza – Closing Party με νέα ενίσχυση για τα ΑΜΕΑ Τήνου

xristiana