ΚεντρικήΚοινωνικά

Έφηβοι και Διαδίκτυο: Ο Δήμος Καλαμαριάς συμβουλεύει γονείς και εκπαιδευτικούς για τους κινδύνους και τα οφέλη

22\3\2024

Μία ακόμα δράση για την οικογένεια και την εκπαιδευτική κοινότητα έχει προγραμματίσει ο Συμβουλευτικός Σταθμός για Γονείς, Παιδιά και Εφήβους της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Δια βίου Μάθησης & Πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί για τις 26 Φεβρουαρίου ομιλία για τα οφέλη  και τα ρίσκα που έχει το διαδίκτυο για τους εφήβους καθώς και για τα αντικρουόμενα συναισθήματα που βιώνουν οι γονείς σε σχέση με την εμπλοκή των εφήβων με το διαδίκτυο. 

Η ομιλία απευθύνεται σε γονείς εφήβων (μαθητές γυμνασίου και λυκείου) και εκπαιδευτικούς και γίνεται στα πλαίσια του Συμβουλευτικού Σταθμού για Γονείς, Παιδιά και Εφήβους.

Στόχος της είναι ομιλίας είναι η ενημέρωση των γονέων ώστε να κατανοήσουν το ρόλο του διαδικτύου στην ζωή των εφήβων, να αναγνωρίζουν τόσο τις ευκαιρίες όσο και τους κινδύνους που προκύπτουν.

Ημερομηνία: 26/02/2025

Ώρα: 17:00-18:00

Συμμετοχή:  Δωρεάν, μέσω zoom

Zoom link: https://zoom.us/j/92838670001?pwd=6rj60MoCYrDrRKfsEBCDAjUnkHwsB9.1

Υπεύθυνος ψυχολόγος: Αργύρης Γαλανομάτης

Related posts

Ποιο αντηλιακό είναι κατάλληλο για το δέρμα σου;

xristiana

7 λόγοι για να βάλετε το ποδήλατο στη ζωή σας (video)

xristiana

Γιατί ξυπνάτε με καταρροή ή βουλωμένη μύτη το πρωί

xristiana