ΚεντρικήΚοινωνικά

Έκθεση της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης με τίτλο «Φωτογραφία Δρόμου»

12\3\2025

Η Έκθεση της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης έχει ως στόχο να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της Φωτογραφίας δρόμου, όπως είναι το στιγμιότυπο, το τυχαίο, η ανατροπή της κανονικότητας μιας σκηνής δρόμου μέσα από την φωτογραφία, η συγκίνηση που δημιουργεί το απρόοπτο, η έκπληξη με όχημα μια κάμερα στο χέρι που στο εσωτερικό της κρύβει έναν ξεχωριστό κόσμο που καλείται να τον μοιραστεί με όσους θα δώσουν το “παρών” στην Έκθεση Φωτογραφίας.

Η Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Φωτογραφία Δρόμου» θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Ηλιούπολης από τις 17 έως 23 Φεβρουαρίου 2025.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:00 μ.μ.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή Δευτέρα & Σάββατο & 17:30 μ.μ. – 20:30 μ.μ. το απόγευμα και Τρίτη-Παρασκευή & Κυριακή 11:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. το πρωί και 17:30 μ.μ. – 20:30 μ.μ. το απόγευμα.

Related posts

Από ποιες μορφές καρκίνου προστατεύει η απώλεια βάρους

xristiana

Υπεράκτια: Οι ανεμογεννήτριες στη θάλασσα φέρνουν επενδύσεις 6,3 δισ. σε Αλεξανδρούπολη, Κρήτη και άλλες δύο περιοχές

xristiana

Πώς θα νικήσετε το άγχος: 8 απλές στρατηγικές για να ανακτήσετε τον έλεγχο του μυαλού σας

xristiana