ΚεντρικήΜαγειρική

Κολοκυθάκια με κρούστα παρμεζάνας στο air fryer

6/11/2024

Υλικά

  • 3 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κ. γλ. καρύκευμα με ιταλικά βότανα
  • 2 κ. σ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ τοποθετήστε τα κολοκυθάκια, το ελαιόλαδο, το καρύκευμα με ιταλικά βότανα, την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
  2. Ανακατέψτε για να καλύψετε ομοιόμορφα τα κολοκυθάκια.
  3. Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια σε μία στρώση στο καλάθι του air fryer.
  4. Τηγανίστε στον αέρα στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά.
  5. Ανακινήστε το καλάθι με τα κολοκυθάκια μετά από 5 λεπτά και τηγανίστε στον αέρα για άλλα 3- 5 λεπτά, μέχρι να πάρουν εξωτερικά χρώμα.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Πώς θα αποκτήσουμε και πάλι σφριγηλό δέρμα έπειτα από την απώλεια κιλών;

xristiana

Από το κέντρο των Χανίων περνάει ο «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας»

xristiana

Τριήμερη Ανθοκομική Έκθεση Στο Επαρχείο

xristiana