ΚεντρικήΜαγειρική

Muffins με μήλο, κανέλα και αλεύρι ολικής άλεσης

7/11/2024

Υλικά

12 μήλα, κομμένα και καθαρισμένα
1/4 του φλιτζανιού λάδι καρύδας
1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως
1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
1 κ. γλ. αλάτι
1 κ.γλ. κανέλα σε σκόνη

Εκτέλεση

Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
Προσθέτεις όλα τα μήλα σε ένα μπολ και τα λιώνεις με ένα πιρούνι.
Προσθέτεις το λάδι καρύδας και συνεχίζεις να πολτοποιείς τα μήλα.
Ρίχνεις μέσα στο μπολ το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και την κανέλα και ανακατεύεις καλά τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Παίρνεις ένα ταψί σιλικόνης για muffins με 14 θήκες ή 14 φορμάκια σιλικόνης για muffins.
Χωρίζεις στις θήκες το μείγμα σου, ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 20 περίπου λεπτά και απολαμβάνεις.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Related posts

Καιρός: Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη, αλλάζει το σκηνικό με λασποβροχές και καταιγίδες – Αναλυτική πρόγνωση

xristiana

Αγρότες: Έως 31/3 οι δηλώσεις για τη διατήρηση ιδιότητας

xristiana

Πυρκαγιά στον Άγιο Στέφανο

xristiana