ΚεντρικήΜαγειρική

Σπιτικό άλειμμα φουντουκιού

15/10/2024

Υλικά

  • 3 φλ. τσαγιού φουντούκια
  • 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1/2 κ. γλ. ελαιόλαδο
  • 3 κ. σ. κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη
  • 1 1/2 κ. σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα φουντούκια σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να γίνουν σκόνη.
  2. Προσθέστε το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι.
  3. Συνεχίστε το χτύπημα μέχρι να αποκτήστε ένα ομοιόμορφο και ρευστό μείγμα.
  4. Διατηρείται καλά σε θερμοκρασία δωματίου για εβδομάδες.

Related posts

Σεμινάρια Α’Βοηθειών Από Το ΕΚΑΒ

xristiana

Ρεκόρ «πράσινης ενέργειας» στην Ελλάδα: Η παραγωγή από ΑΠΕ ξεπέρασε εκείνη από φυσικό αέριο

xristiana

Παναγής Τσαλδάρης

xristiana