ΖώδιαΚεντρική

Θετικές εξελίξεις – 4 ζώδια που ευνοούνται από τη λήξη της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα

Στις 12 Οκτωβρίου, ο Πλούτωνας ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του και φέρνει διαύγεια, ώστε να προχωρήσουμε με σιγουριά και ξεκάθαρες προθέσεις. Κάθε αλλαγή μπορεί να γίνεται για καλό και αυτό φαίνεται να ισχύει για 4 ζώδια τα οποία ευνοεί περισσότερο η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία.

Κριός

Με το τέλος της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα, η δημόσια ζωή των Κριών “καθαρίζει”. Πολλοί Κριοί έπρεπε να κάνουν εσωτερική δουλειά για να ξεπεράσουν το “σύνδρομο του απατεώνα” τους τελευταίους μήνες αλλά υπάρχει ανάπτυξη στον ορίζοντα. Επιτέλους, λες “όχι” στο να μειώνουν τη φωνή σου και καταλαμβάνεις τον χώρο που σου ανήκει. Η καριέρα σου μπορεί να εξελιχθεί καθώς δίνεις προτεραιότητα στην εσωτερική σου γνώση.

Καρκίνος

Ο Πλούτωνας ήταν ανάδρομος εδώ στον τομέα των σχέσεων. Με τον πλανήτη της εξέλιξης να γίνεται ορθόδρομος, μπορείς να δεις πόσο μακριά έχεις φτάσει στα ζητήματα της καρδιάς. Νιώθεις ικαν@ και ενδυναμωμέν@. Κάνοντας την απαραίτητη εσωτερική δουλειά για υγιείς συνδέσεις, είσαι έτοιμ@ να σπάσεις τα γενεαλογικά μοτίβα. Κόψε οριστικά συνήθειες, σχέσεις ή βάρη που σε αποσυνδέουν από τη δύναμή σου.

Ζυγός

Υπάρχει ανάπτυξη στην προσωπική ζωή του Ζυγού τώρα που ο Πλούτωνας γίνεται ορθόδρομος. Πιθανόν να αισθάνεσαι αυξημένη αυτογνωσία με το τέλος της ανάδρομης πορείας του πλανήτη της μεταμόρφωσης. Η ψυχολογική σου κατάσταση ήταν ευαίσθητη, επεξεργαζόμεν@ βαθιές αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα του παρελθόντος. Τώρα, όμως, θα νιώθεις έτοιμ@ να σπάσεις μοτίβα στις στενές σχέσεις σου, στην οικογενειακή ζωή και σε άλλα ιδιωτικά ζητήματα.

Αιγόκερως

Με τον Πλούτωνα να ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, είσαι έτοιμ@ να ξεφορτωθείς κακές συνήθειες. Για να προχωρήσεις, βάλε τις ανησυχίες σου στην άκρη. Αυτή η νέα εκδοχή του εαυτού σου απαιτεί να προχωρήσεις παρά τους φόβους σου. Προκύπτουν ευκαιρίες για να εδραιώσεις τη δέσμευσή σου στην αυθεντική αυτοέκφραση. Παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να αφήσεις τη ζώνη άνεσής σου, η αρχική θυσία αξίζει την μακροχρόνια εξέλιξη.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 16/8

xristiana

Ολλανδία: Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός για υπεράκτια αιολικά φέρνει πλωτά ηλιακά και πράσινο υδρογόνο

xristiana

Έκθεση για τις Σπουδές στη Γαλλία 2022

xristiana