ΚεντρικήΚοινωνικά

Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση ζωγραφικής της Δέσποινας Βαρβαρήγου «Διαδρομές στο χρόνο» στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης»

25/10/2024…

Η αναδρομική έκθεση ζωγραφικής «Διαδρομές στο χρόνο» της Πευκιώτισσας Δέσποινας Βαρβαρήγου, φιλοξενείται στην  αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου) την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024.

Τα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης θα πραγματοποιηθούν απόψε στις 20:00, ενώ το Σάββατο η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 18:30 έως τις 21:30.  Η αναδρομική έκθεση ζωγραφικής περιλαμβάνει έργα της με υδατόχρωμα σε χαρτί, με λάδι ή ακρυλικό σε ξύλο και καμβά, από το 1982 μέχρι και σήμερα.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Υποδεχόμαστε με χαρά την αναδρομική έκθεση ζωγραφικής της συμπολίτισσάς μας Δέσποινας Βαρβαρήγου. Ο Δήμος μας αγκαλιάζει τις Τέχνες και τον Πολιτισμό με μία σειρά ποιοτικών εκδηλώσεων».

Λίγα λόγια για τη Δέσποινα Βαρβαρήγου

Γεννήθηκε και ζει στην Πεύκη. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ενώ για 20 χρόνια δίδαξε αγγλικά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της Πεύκης. Όπως αναφέρει η ίδια «Είμαι αυτοδίδακτη και  ζωγραφίζω αδιάκοπα από νήπιο. Η ζωγραφική είναι για μένα μια μαγεία δημιουργίας, χαράς, διεξόδου και έκφρασης του εσωτερικού μου κόσμου».

Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και έχει πραγματοποιήσει 5 ατομικές εκθέσεις με μεγάλη επιτυχία.

Related posts

Θεσσαλονίκη: Δράσεις Αιμοδοσίας Και Συγκέντρωση Τροφίμων Από Τη ΧΑΝΘ

xristiana

Τουρνουά Βόλεϊ Με Φιλανθρωπικό Σκοπό Σε Συνεργασία Με Την Ακαδημία «Α.Ε.Σ. Κρόνος Καλαμαριάς»

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 16\ 11

xristiana