ΚεντρικήΜαγειρική

Τυρομπαλάκια που ξετρελαίνονται τα παιδιά

22/9/2024

Υλικά

400 γρ. διάφορα τριμμένα τυριά
2 ασπράδια αβγού
ελάχιστο αλάτι
2 κουταλιές κορν φλάουρ
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα με λίγο αλάτι. Τα ανακατεύετε με τα τυριά και το κορν φλάουρ. Πλάθετε το μίγμα σε μικρά μπαλάκια, περίπου στο μέγεθος μικρού καρυδιού και τα βάζετε στο ψυγείο για μερικές ώρες. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σετηγάνι ή φριτέζα και τα τηγανίζετε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλακαι τα αφήνετε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα σερβίρετε ζεστά.

Related posts

Λάρισα: Υπαίθρια Αιμοδοσία Από Την Υπηρεσία Του ΠΓΝΛ

xristiana

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε όταν κόβετε τα νύχια σας

xristiana

EUCOTTON: Πώς επαναφέρει το ευρωπαϊκό βαμβάκι στο προσκήνιο (pics)

xristiana