ΚεντρικήΜαγειρική

Σπιτικά τρουφάκια με ινδική καρύδα

25\9/2024…

Υλικά

Για τη βάση

1 συσκ. 400 γραµ. ζαχαρούχο γάλα
450 γρ. ινδική καρύδα
2 βανίλιες

Για την επικάλυψη

100 γρ. ινδική καρύδα

Εκτέλεση

Αδειάζουμε πρώτα το ζαχαρούχο σε μεγάλο μπολ, προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε.

Σταδιακά προσθέτουμε την ιδική καρύδα και ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μίγμα.

Παίρνουμε μικρά κομμάτια ζύμης και τα πλάθουμε σε μικρές σφαίρες.

Στην συνέχεια, βάζουμε τα τρουφάκια μέσα σε ένα μπολ με ινδοκάρυδο ώστε να πασπαλιστούν ομοιόμορφα.

Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία βάζοντας τα στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν.

Πηγήhttps://www.govastileto.gr

Related posts

Δ. Θεσσαλονίκης: Δωρεάν αντιγριπικός και εμβολιασμός έναντι του πνευμονιόκοκκου

xristiana

Ρεύμα: Έως και 42% χαμηλότερα σε σχέση με τον Ιανουάριο τα «πράσινα» τιμολόγια Μαρτίου (πίνακας)

xristiana

ΥΠΕΝ: Συνεχίζεται το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα δημοτικά

xristiana