ΚεντρικήΜαγειρική

Σπιτικά τρουφάκια με ινδική καρύδα

25/9/2024

Υλικά

Για τη βάση

1 συσκ. 400 γραµ. ζαχαρούχο γάλα
450 γρ. ινδική καρύδα
2 βανίλιες

Για την επικάλυψη

100 γρ. ινδική καρύδα

Εκτέλεση

Αδειάζουμε πρώτα το ζαχαρούχο σε μεγάλο μπολ, προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε.

Σταδιακά προσθέτουμε την ιδική καρύδα και ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μίγμα.

Παίρνουμε μικρά κομμάτια ζύμης και τα πλάθουμε σε μικρές σφαίρες.

Στην συνέχεια, βάζουμε τα τρουφάκια μέσα σε ένα μπολ με ινδοκάρυδο ώστε να πασπαλιστούν ομοιόμορφα.

Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία βάζοντας τα στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Related posts

Μακριά και δυνατά μαλλιά: Τα οφέλη του λιναρόσπορου

xristiana

Ποντιακή βραδιά στο Μελισσοχώρι

xristiana

Σεμινάρια Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού

xristiana