News ΑΜΕΑΚεντρική

Πανελλαδική κινητοποίηση για την Ειδική Αγωγή

21\9/2024

«Δεν μπορούμε να δεχθούμε μία ακόμη σχολική χρονιά χειρότερη από την προηγούμενη. Ειδική Αγωγή της τρίτης δεκαετίας του 21ου αιώνα που προσβάλλει εμάς, τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς, γιατί λειτουργεί στη λογική του κόστους – οφέλους, για τα κέρδη των λίγων».

Με αγωνία για την κατάσταση των δομών Ειδικής Αγωγής και διεκδικώντας πραγματικά σύγχρονους όρους λειτουργίας της, φορείς των γονιών, των εκπαιδευτικών, των ΑμεΑ, του εκπαιδευτικού, ειδικού επιστημονικού και βοηθητικού προσωπικού, δίνουν ραντεβού το Σάββατο 28 Σεπτέμβρη στις 12 το μεσημέρι σε πανελλαδική κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας.

Το κάλεσμα υπογράφουν μέχρι τώρα η ΣΕΑΑΝ, ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων και φορείς ΑμεΑ από διάφορες περιοχές της χώρας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Ειδικής Αγωγής, το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες – Ιδρύματα – Σχολεία Ειδικής Αγωγής και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπήρων Πολιτών.

Πηγήhttps://www.alfavita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εκδηλώσεις Για Την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων Στη Λιμνοθάλασσα Αγγελοχωρίου Και Στο Παράκτιο Τμήμα Γαλλικού Ποταμού

xristiana

Κάθεστε πολλές ώρες; Ο μαγικός αριθμός βημάτων που μειώνει κατά 39% τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

xristiana

Πως να υιοθετήσετε μία vegan ρουτίνα ομορφιάς με απλά βήματα

xristiana