ΚεντρικήΟμορφιά

Tips οργάνωσης: Ξεκαθάρισμα καλλυντικών εδώ και τώρα!

24\9/2024

Είναι σίγουρα η περίοδος που κάνουμε ένα καλό ξεκαθάρισμα στα καλλυντικά μας ώστε να έχουμε χώρο για τα καινούργια που θα προμηθευτούμε, να πετάξουμε ίσως τα ληγμένα και να ανανεωθούμε.

Πάντως εγώ έφαγα ένα τρίωρο να κάνω αυτήν τη δουλειά και σήμερα σκεφτόμουν πόσο απαραίτητη ήταν γιατί τα βρίσκω πιο εύκολα και δεν χάνω χρόνο να ψάχνω!

Θα σας δώσω 5 χρήσιμες συμβουλές για να οργανώσετε τα καλλυντικά σας προϊόντα και να διατηρήσετε το μπουντουάρ σας καθαρό και λειτουργικό:

1.Ταξινόμηση ανά κατηγορίες

Οργανώστε τα προϊόντα σας ανάλογα με τον τύπο τους ( foundation, κραγιόν, σκιές ματιών κ.λπ.). Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε. Χρησιμοποιήστε θήκες ή κουτιά για κάθε κατηγορία για να κρατάτε τα πάντα τακτοποιημένα.

2.Βελτιστοποιήστε το χώρο με κάθετη αποθήκευση

Χρησιμοποιήστε ράφια αποθήκευσης ή τοίχου για να μεγιστοποιήσετε το χώρο, ειδικά αν έχετε μικρή επιφάνεια. Τα διάφανα κουτάκια που μπαίνουν σε συρτάρια βοηθούν επίσης ώστε να εξοικονομήσετε χώρο και να βλέπετε τα προϊόντα.

3.Χρησιμοποιήστε κουτιά

Τα κουτιά δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα στο χώρο και μπορείτε να βάλετε μέσα προϊόντα ομορφιάς που δεν χρησιμοποιείτε συχνά.

4.Δώστε προτεραιότητα στα προϊόντα που χρησιμοποιούνται περισσότερο

Τοποθετήστε τα αγαπημένα σας προϊόντα ή αυτά που χρησιμοποιείτε καθημερινά σε ένα μέρος με εύκολη πρόσβαση, ακόμα και σε ένα νεσεσεράκι.

5.Τακτικός καθαρισμός και ξεσκαρτάρισμα

Ταξινομήστε τα προϊόντα σας τακτικά για να πετάξετε αυτά που έχουν λήξει ή που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Ένας τακτοποιημένος, χώρος μακιγιάζ σας επιτρέπει να απολαμβάνετε καλύτερα τα προϊόντα σας χωρίς να σας κυριεύει η ακαταστασία.

Σκοπός των παραπάνω tips είναι να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό και ευχάριστο χώρο που θα σας δίνει έμπνευση για skincare και μακιγιάζ!

Πηγήhttps://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αυστραλία: Έρευνα μετά την παράνομη σφαγή 65 καγκουρό

xristiana

Ρύζι με μανιτάρια

xristiana

Διήμερες εκδηλώσεις για τη Γιορτή της Μητέρας στο Δήμο Σερρών

xristiana