ΚεντρικήΟμορφιά

Glossy hair treatment: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

26\9/2024

Όλες ονειρευόμαστε να έχουμε λαμπερά μαλλιά που γυαλίζουν σαν διαμάντι στο φως του ήλιου. Για το λόγο αυτό η αναζήτηση της κατάλληλης περιποίησης  που θα τα κάνει απλά και μεταξένια είναι διαρκής και χωρίς σταματημό.

Μετά τη θεραπεία κερατίνης που μας είχε κάνει να τρέχουμε στα κομμωτήρια, έρχεται δυναμικά μια νέα πολλά υποσχόμενη τεχνική, το glossy hair treatment. Με λίγα λόγια μας υπόσχεται ότι μετά από τη χρήση της, τα μαλλιά μας θα είναι τόσο φωτεινά σαν να έχουμε βάλει glitτer πάνω τους.

Πηγή εικόνας S&S saloons

Τι είναι όμως το glossy hair treatment;

Είναι μια ακόμη περιποίηση μαλλιών με χρώμα (κοντά σε αυτό που ήδη έχετε στα μαλλιά σας) που δεν περιέχει καθόλου αμόνια. Στην ουσία φανταστείτε την σαν μια παχύρευστη μάσκα που έχει σκοπό να φέρει στην επιφάνεια την λάμψη της τρίχας. Αν το θέλετε μπορείτε να επιλέξετε έναν πιο σκούρο τόνο προκειμένου να κάνετε το χρώμα τους να φαίνεται πιο βαθύ.

Τι διαφορά έχει με την τυπική βαφή ;

Η μεγαλύτερη και βασικότερη διαφορών αυτών των δύο είναι σίγουρα τα συστατικά που έχουν. Το hair gloss δεν περιέχει καθόλου αμόνια οπότε και δεν επιβαρύνει και ταλαιπωρεί επιπλέον την τρίχα. Επίσης το PH της είναι σχετικά ουδέτερο άρα και πιο φιλικό απέναντι στο κρανίο και τις ρίζες. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι η ιδανική επιλογή για όσες θέλουν να βάψουν τα μαλλιά τους για πρώτη φορά χωρίς να τα ταλαιπωρήσουν.

Και το πιο φασικό απ’ όλα δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση ριζικά το χρώμα τον μαλλιών σας. Μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνο αν θέλετε να παίξετε με τους τόνους κάνοντας τα μαλλιά σας να έχουν πιο σκούρο χρώμα. Για να καταλάβετε δεν μπορείτε να αλλάξετε το καστανό χρώμα των μαλλιών σας και να το κάνετε κόκκινο, αυτό θέλει μόνο την κλασσική βαφή που ξέρουμε.

Ποια είναι τα οφέλη;  

Τα οφέλη στην περίπτωση αυτή είναι πολλά. Για αρχή, προστατεύει την τρίχα δημιουργώντας μια προστατευτική στρώση γύρω από αυτή αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί κατά πολύ το φριζάρισμα. Επιπλέον, όπως λέει και το όνομά του προσφέρει ακόμα πιο λαμπερά μαλλιά που ακτινοβολούν κλειδώνοντας το αποτέλεσμα αυτό για αρκετό καιρό.

Πως γίνεται ;

Το σημαντικότερο στο στάδιο αυτό είναι να βρείτε κάποιον ειδικό που εμπιστεύεστε και έχει τις αντίστοιχες δεξιότητες. Στην συνέχεια θα πρέπει να ψάξετε και να βρείτε το χρώμα που θα θέλατε να κάνετε. Μόλις το βρείτε καλό θα ήταν να το συζητήσετε με τον κομμωτή σας και να σας δώσει και εκείνος την γνώμη του.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου μια ώρα. Αυτό περιλαμβάνει το λούσιμο, την εφαρμογή της ίδιας της θεραπείας και φυσικά το πιστολάκι. Η περιποίηση απλώνετε σε καθαρά και νωπά μαλλιά για 15-20  λεπτά. Αν το προϊόν που σας έχουν τοποθετήσει είναι το σωστό τότε δεν θα πρέπει να σας βρωμάει. Τέλος, τα μαλλιά σας θα είναι πιο απαλά και λαμπερά από ποτέ.

Πηγήhttps://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Κρεατοελιές: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αφαίρεσή τους

xristiana

Δήμος Λέρου: Δωρεάν Εξειδικευμένες Εξετάσεις Στο Νοσοκομείο Του Νησιού

xristiana

Τουρνουά Ποδοσφαίρου για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Αιγάλεω

xristiana