News ΑΜΕΑΚεντρική

38χρονη γρονθοκόπησε και έβρισε ΑΜΕΑ γιατί δεν την άφησε να τον κλέψει

6\9/2024

Μια 38χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα του αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για απόπειρα κλοπής και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα το απόγευμα της Τετάρτης 04/09/2024 στις 4:00 ένας άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του και στάθμευσε το αυτοκίνητο του έξω από την οικία του στην Ν. Ιωνία Βόλου.

Λίγο αργότερα, ο 25χρονος γιος του είδε την 38χρονη κατηγορούμενη να περιεργάζεται το όχημα και να προσπαθεί από το παράθυρο να παραβιάσει το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Τότε ο γιος ειδοποίησε τον πατέρα του και βγήκαν έξω από την οικία τους φωνάζοντας προς την γυναίκα «Τι κάνεις;». Η γυναίκα απομακρύνθηκε από το όχημα εκτοξεύοντας βρισιές.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το newspaper.gr η οικογένεια έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε στις 19:30. Ο 57χρονος άφησε τη σύζυγο και τον γιό τους στο σπίτι και συνέχισε για την δουλειά του.

Η 38χρονη που είναι γειτόνισσα τους είδε στο πεζοδρόμιο και άρχισε ξαφνικά να βρίζει την σύζυγό. Ο 25χρονος γιος που είναι ΑΜΕΑ μπήκε στην μέση για να προστατεύσει την μητέρα του και η 38χρονη φέρεται να έσκισε την μπλούζα του νεαρού, ενώ του έριξε μπουνιά στο αριστερό μάγουλο.

Η μητέρα κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της στο κινητό του τηλέφωνο και του ζήτησε να γυρίσει στο σπίτι. Ο 25χρονος μετά την επίθεση ένιωσε ζάλη και τάση προς εμετό και οι γονείς του έσπευσαν να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Βόλου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην συνέχεια ο 57χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον της 38χρονης και στην συνέχεια συνελήφθη σύμφωνα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Πηγήhttps://www.ekriti.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

SeaTrack για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες στην περιοχή Κυλλήνης

xristiana

“Η Υγεία Δεν Έχει Φανέλα”: Ημερίδα Στον Εύοσμο Για Την Ασφαλή Άθληση

xristiana

Αγρίνιο: Ένα Lake Party γεμάτο πολλές εκπλήξεις!

xristiana