ΚεντρικήΟμορφιά

3 ρουά ματ κινήσεις για πιο φωτεινό βλέμμα

6\9/2024

Οι περισσότερες γυναίκες αναζητάμε αποτελεσματικές λύσεις για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα της περιοχής κάτω από τα μάτια: μαύροι κύκλοι, πρήξιμο ή χαλάρωση. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, όλες θέλουμε ένα πιο λαμπερό, φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να έχουμε άμεσα αποτελέσματα;

Υαλουρονικό οξύ

Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα. Γι’αυτό ευθύνεται κυρίως η απώλεια όγκου στην περιογχική περιοχή. Καθώς μεγαλώνουμε, η ένωση βλεφάρου-ζυγωματικού γίνεται επιμήκης και εκεί που κάποτε αυτή η σύνδεση ήταν συρρέουσα, οριοθετείται, δίνοντας μια σκούρα όψη κάτω από τα βλέφαρα. Για να αποκταστήσεις τον χαμένο όγκο και την ενυδάτωση, δοκίμασε να εφαρμόσεις σχολαστικά σχολαστικά μικροσταγονίδια υαλουρονικού οξέος.

Στοχευμένη περιποίηση δέρματος

Οι νέες συνθέσεις κρεμών για τα μάτια είναι πιο αποτελεσματικες από ποτέ, ενισχυμένες με ενεργά συστατικά που φωτίζουν την περιοχή και να απαλύνουν τις λεπτές γραμμές, διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητα του δερματικού φραγμού. Η τρετινοΐνη για παράδειγμα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα πίσω από αυτό – με συνεχή χρήση (για περίπου ένα χρόνο). Το αζελαϊκό οξύ είναι επίσης ένα εξαιρετικό λαμπρυντικό συστατικό. Εάν το πρόβλημά σου είναι το πρήξιμο, φρόντισε να διαλέξεις μια αποτοξινωτική κρέμα ματιών αντί για μια ενυδατική φόρμουλα.

Διατροφή

Ναι, ίσως έχεις βαρεθεί να το ακούς και να το διαβάζεις, αλλά αυτό που τρως ή πίνεις προσφέρει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση της περιοχής κάτω από τα μάτια. Προσπάθησε να καταναλώνεις μικρά ποσοστά σε αλάτι και αλκοόλ, ενώ ο ύπνος με μάσκα ματιών μπορεί επίσης να βοηθήσει.

Πηγήhttps://jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Γιατί η ημικρανία και η αθροιστική κεφαλαλγία εμφανίζονται την ίδια ώρα της ημέρας

xristiana

Έρχεται Ο 1ος Αγώνας Δρόμου «RUN FOR AUTISM» Στη Λάρισα

xristiana

Τα κράνμπερι θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη μνήμη και να αποτρέψουν την άνοια – μελέτη

xristiana