ΚεντρικήΚοινωνικά

2η Γιορτή Παιδιού στα Χανιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

4/9/2024

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στην 2η Γιορτή Παιδιού στα Χανιά στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας 6 με 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 – 23:00.Οι μικροί μας επισκέπτες θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με τις υπέροχες δραστηριότητες της γιορτής.

Οι μικροί μας φίλοι επίσης θα γνωρίσουν νέες δραστηριότητες και παιχνίδια, θα παίξουν κουτσό, τσουβαλοδρομίες, ποδόσφαιρο, λίμπο, φιδάκι και άλλα πολλά παιχνίδια.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις δωρεάν, ενώ παράλληλα θα υλοποιούνται διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες καθώς επίσης και μουσικά και άλλα δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει και σχολικό bazaar ενίσχυσης του Οργανισμού, όπου οι επισκέπτες μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους για τα είδη της νέας σχολικής χρονιάς αλλά και κατασκευές φτιαγμένες από τους εθελοντές του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου καθώς και είδη του Οργανισμού και με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσουν το δύσκολο και πολύπλευρο έργο του.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν δυνατότητα να προμηθευτούν σνακ, παγωτό, ποπ κορν, αναψυκτικά και άλλες λιχουδιές.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους καθώς στον χώρο θα υπάρχουν κουμπαράδες ενίσχυσης για όποιον επιθυμεί να ενισχύσει το έργο μας.

Related posts

Μαλλιά: Πώς θα τα διατηρήσετε ολόισια όσο κοιμάστε

xristiana

ΡΑΑΕΥ: Από την Ecco International το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για την ηλεκτροδότηση των λιμανιών

xristiana

Επίδειξη μόδας Α.Μ.Ε.Α

xristiana