ΚεντρικήΟμορφιά

 Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το ψαλιδάκι βλεφαρίδων

18\9/2024

Το ψαλιδάκι βλεφαρίδων είναι εκείνο το εργαλείο που δε λείπει από κανένα επαγγελματικό kit και αν είσαι από εκείνες που αγαπούν το μακιγιάζ σίγουρα υπάρχει ένα και στο δικό σου νεσεσέρ. Αν πάλι έχεις κάποιες ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του παρακάτω σου λύνουμε τις πιο συχνές απορίες.

Μπορεί να μου καταστρέψει τις βλεφαρίδες;
Σε αυτή την ερώτηση θα πρέπει να σου απαντήσουμε πως εξαρτάται με τη χρήση του και με αυτό εννοούμε πως αν το χρησιμοποιήσεις σωστά δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Χρειάζεται λοιπόν να προσέξεις να μην ασκείς μεγάλη πίεση στις βλεφαρίδες και να μην το τοποθετείς πολύ κοντά στη ρίζα τους. Είναι επίσης σημαντικό να φροντίσεις να επιλέξεις ένα καλό εργαλείο του οποίου το υλικό θα είναι ποιοτικό και θα διαθέτει σιλικόνη στα σημεία που πρέπει.

Χρησιμοποιώ το ψαλιδάκι βλεφαρίδων πριν ή μετά τη μάσκαρα;
Καταλαβαίνουμε πως θέλεις να πετύχεις όσο το δυνατόν πιο γυριστές βλεφαρίδες γίνεται. Ίσως να έχεις σκεφτεί να χρησιμοποιήσεις το ψαλίδι αφού εφαρμόσεις τη μάσκαρα πιστεύοντας πως έτσι θα πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Όμως στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο μπορεί να καταστρέψει τις βλεφαρίδες σου και εκτός από αυτό να τις κάνει και να κολλήσουν μεταξύ τους. Επομένως πρέπει να το χρησιμοποιείς πριν απλώσεις τη μάσκαρα.

Πηγήhttps://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εξάρθρημα ώμου στην άθληση: Πώς αντιμετωπίζεται

xristiana

Δ. Θεσσαλονίκης: Δωρεάν Εμβολιασμός Κατά Του Ιού Των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων (HPV)

xristiana

Πέντε λόγοι που θα σε πείσουν να τρως γιαούρτι κάθε μέρα

xristiana