ΚεντρικήΟμορφιά

Φρύδια: Πώς θα τα βγάλετε για να μη σας μεγαλώνουν

26\9/2024

Το grooming των φρυδιών δεν μπορεί να είναι ίδιο για όλες τις γυναίκες – καθεμιά έχει διαφορετικό σχήμα φρυδιών το οποίο εξαρτάται από τη δομή των οστών, την πυκνότητα και την υφή των τριχών.

Οι ειδικοί επιμένουν πως τα φυσικά μας φρύδια είναι αυτά που μας κολακεύουν και το μυστικό για να τα τελειοποιήσουμε βρίσκεται αφενός στο να γνωρίζουμε ποιο είναι αυτό το φυσικό τους σχήμα καθώς και από που πρέπει να ξεκινούν, πού να κορυφώνεται το τόξο τους και που  να τελειώνει. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι τα σωστά σχηματισμένα για το πρόσωπό μας φρύδια, μπορούν να το κάνουν να δείχνει πιο νεανικό ενώ οποιοδήποτε λάθος στο σχήμα τους έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Γι’ αυτόν τον λόγο, οι brow experts προτείνουν να «χαρτογραφείτε» πάντα τα φρύδια σας πριν τα βγάλετε, για να φτάσετε στο τέλειο αποτέλεσμα.

Αρχικά, χρησιμοποιήστε ως οδηγό την παράλληλη γραμμή του καπακιού του ματιού σας. Πρόκειται για μια νοητή ευθεία γραμμή που εκτείνεται από την αρχή του φρυδιού, συνεχίζεται κατά μήκος του βλεφάρου και τελειώνει στην άκρη του φρυδιού -για να καταλάβετε που είναι μπορείτε και να πάρετε ένα λεπτό πινέλο μακιγιάζ και να το κρατήσετε παράλληλα στο μάτι, ακριβώς πάνω από το άνω καπάκι σας για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Τυχόν τριχούλες που εκτείνονται πέρα ​​από αυτήν τη γραμμή, θα πρέπει να αφαιρεθούν. Αυτές οι περιττές τρίχες μπορεί να «κλείσουν» το μάτι και να σας δείχνουν πιο κουρασμένες και γερασμένες. Δημιουργούν επίσης μια σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών που μπορεί να τονίσουν τους μαύρους κύκλους.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχετε τρίχες κοντά στις άκρες των φρυδιών που πρέπει να βγουν με το τσιμπιδάκι. Συγκεκριμένα, όταν η άκρη του φρυδιού έχει καθοδική κλίση, μπορεί να «τραβήξει» τα μάτια προς τα κάτω και να δώσει στο πρόσωπο μια πεσμένη και γερασμένη όψη.

Εάν θέλετε να βγάλετε, λοιπόν, μόνες σας τα φρύδια σας, θα πρέπει να είστε φειδωλές με τις κινήσεις σας. Ξεκινήστε βγάζοντας πρώτα μια ή δύο τριχούλες από τα σημεία που πρέπει σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες και, στη συνέχεια, δείτε πώς φαίνονται τα φρύδια σας από μακριά για να καταλάβετε εάν χρειάζονται κι άλλη περιποίηση. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε με την αφαίρεση, ενώ αν δε νιώθετε σίγουρες αφεθείτε καλύτερα στα χέρια ενός brow expert, που ξέρει ακριβώς πώς και πόσο λίγο ή πολύ πρέπει να βγάλει τα φρύδια σας.

Πηγήhttps://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μεγαλύτερος ο κίνδυνος καρδιαγγειακών επιπλοκών για τους ανθρώπους με αυτοάνοσο που έπαθαν έμφραγμα

xristiana

ΑμεΑ: Ανοιχτή Πλατφόρμα Αιτήσεων Σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Για Κατοίκους Πελοποννήσου

xristiana

Την Κυριακή οι αγώνες στίβου στη μνήμη του Μιχάλη Μαράκη

xristiana