ΚεντρικήΟμορφιά

Το Razored Bob θα «φορεθεί» πολύ αυτό το φθινόπωρο

6\9/2024

Αναζητάτε την έμπνευση για τα μαλλιά του φθινοπώρου; Γνωρίστε το Razored Bob, ένα στυλ στο οποίο μόλις παρατηρήθηκε αύξηση 1.500% στις αναζητήσεις στο Pinterest και δίνει όλη τη ζωντανή υφή που χρειαζόμαστε καθώς πλησιάζουν οι πιο δροσεροί μήνες. Το Razored Bob (ξυρισμένο μπομπ) προσφέρει το είδος του φυσικού εφέ που δεν έχει τελειώσει, που μπορεί να λουστείτε και να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν και το αποτέλεσμα να εξακολουθεί να φαίνεται καλό.

Πηγαίνοντας στο κόκκινο χαλί για να γιορτάσει την τέταρτη σεζόν της Emily in Paris αυτή την εβδομάδα, η Lily Collins έδειξε το δικό της ξυρισμένο μπομπ – και ήταν πολύ τέλειο. Χωρισμένη στη μέση και κουμπωμένη πίσω από το ένα αυτί, η τομή βρισκόταν μερικά εκατοστά πάνω από τους ώμους της και είχε ξυριστικές άκρες και ένα μπερδεμένο τελείωμα. Ο κομμωτής πίσω από το λουκ, Gregory Russell, δημιούργησε μια κομψή χωρίστρα που έγινε πιο διακριτή στο κάτω μέρος.

Ο George Northwood, ο βασιλιάς των bobs του Λονδίνου, είναι επίσης λάτρης της εμφάνισης του Collins. Όσο για το τι ακριβώς ξεχωρίζει ένα Razored Bob από τα παρόμοια του είδους του; «Σε αντίθεση με τα κομμένα με ψαλίδι, αυτό κόβεται με ξυράφι, το οποίο δίνει μια ελαφρώς οδοντωτή, ανάγλυφη άκρη», εξηγεί. «Φαίνεται σχεδόν λίγο σκισμένο στο κάτω μέρος, επομένως είναι λιγότερο σκληρό από ένα κανονικό bob, και του δίνει μια πιο μοντέρνα αίσθηση».

Μετάφραση; Τα μονόκορφα που έχουν κοπεί με ψαλίδι τείνουν να φαίνονται υπερβολικά επίσημα, επομένως αυτή η τεχνική δίνει ένα ελαφρώς ξεμπερδμένο, δροσερό φινίρισμα στα μαλλιά, είτε είναι φορμαρισμένα είτε όχι. Κατά την άποψη του Northwood, τέτοια κοψίματα θα πρέπει να περιποιούνται όσο το δυνατόν πιο φυσικά: «Κάτι ίσιο, αλλά ένα φυσικό είδος ίσιου», λέει.

Όσο για το styling; Φυσικά, όλοι θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα, και ευτυχώς αυτό το κόψιμο προσφέρεται για αυτό. Ακολουθήστε τη συμβουλή του Northwood και διατηρήστε όσο το δυνατόν πιο χαμηλή συντήρηση, χρησιμοποιώντας σπρέι υφής και ξηρό σαμπουάν για να προσθέσετε μια ελαφριά λεπτότητα στα άκρα.

Διαχρονικό, κομψό και τέλειο για όλες τις περιστάσεις: Καλωσορίστε το επόμενο look σας!

Πηγήhttps://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: «Μάθε πού ψηφίζεις» – Τι ισχύει για ετεροδημότες και ΑμεΑ

xristiana

Μαλλιά: Να στεγνώσουν φυσικά ή με πιστολάκι;

xristiana

Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας

xristiana