ΚεντρικήΜαγειρική

Σπιτικά τρουφάκια με ινδική καρύδα

25\9/2024…

Υλικά

Για τη βάση

1 συσκ. 400 γραµ. ζαχαρούχο γάλα
450 γρ. ινδική καρύδα
2 βανίλιες

Για την επικάλυψη

100 γρ. ινδική καρύδα

Εκτέλεση

Αδειάζουμε πρώτα το ζαχαρούχο σε μεγάλο μπολ, προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε.

Σταδιακά προσθέτουμε την ιδική καρύδα και ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μίγμα.

Παίρνουμε μικρά κομμάτια ζύμης και τα πλάθουμε σε μικρές σφαίρες.

Στην συνέχεια, βάζουμε τα τρουφάκια μέσα σε ένα μπολ με ινδοκάρυδο ώστε να πασπαλιστούν ομοιόμορφα.

Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία βάζοντας τα στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν.

Πηγήhttps://www.govastileto.gr

Related posts

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ζητά την εξαίρεση των χρονίως πασχόντων από το άρθρο 38 του ν.4865/2021, για την ισότιμη πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των χρονίως πασχόντων

xristiana

Γιορτή Φυρικιού στη Βυζίτσα!

xristiana

Έκθεση φωτογραφίας από τις μαθητικές κοινότητες 1ο Πρότυπο Λύκειο Χαλκίδας και ΓΕΛ Αυλωναρίου

xristiana