ΚεντρικήΟμορφιά

 Ρουτίνα περιποίησης: Οι αλλαγές που πρέπει να κάνεις αυτή την εποχή

7\9/2024…

Με την αλλαγή του καιρού και των θερμοκρασιών είναι απαραίτητο να αλλάξουμε και την skincare ρουτίνα μας. Άλλωστε αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσουμε το δέρμα μας ισορροπημένο και υγιές. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πώς χρειάζεται να αλλάξουμε ό,τι προϊόν χρησιμοποιούσαμε μέχρι τώρα.

Τα ελαφριά καθαριστικά όπως εκείνα σε μορφή τζελ ή αφρού θα δώσουν τη θέση τους σε πιο πλούσια και παχύρρευστα όπως τα έλαια και τα balms που θα μας βοηθήσουν με την αποτελεσματική αφαίρεση του μακιγιάζ και την απομάκρυνση των ρύπων.

Η απολέπιση αυτή την εποχή είναι πιο σημαντική από ποτέ και είναι πιθανόν να χρειαστεί να την επαναλάβουμε 1-2 φορές την εβδομάδα. Κάτι ακόμα που ίσως να χρειάζεται να αλλάξουμε είναι ο ορός προσώπου ο οποίος θα πρέπει να είναι κατάλληλος για τις ανάγκες της επιδερμίδας μας αυτή την εποχή αφού είναι πιθανό να αισθανόμαστε το δέρμα μας πιο ξηρό ή να παρατηρούμε ότι έχει παρουσιάσει μελάγχρωση σε ορισμένα σημεία. Φυσικά θα χρειαστεί να προτιμήσουμε μια ενυδατική κρέμα σε πιο παχύρευστη μορφή για τους επόμενους μήνες αφού μια ελαφριά κρέμα σε μορφή τζελ που μπορεί να χρησιμοποιούσαμε το καλοκαίρι δεν θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας αυτή την εποχή.

Πηγήhttps://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

ΕΣΑμεΑ: Πρόσκληση Συμμετοχής Στη Δράση Κατάρτισης Ανέργων Για Εξυπηρέτηση ΑμεΑ Στο Δήμο Αθηναίων

xristiana

Δήμος Βριλησσίων: Καθαρά Δευτέρα στο θέατρο “Νταμάρι”

xristiana

Δήμος Νίκαιας: Εθελοντική αιμοδοσία

xristiana