ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να φτιάξεις μια τέλεια αλογοουρά

15\9/2024

Εάν δεν έχεις αρκετό χρόνο για να φορμάρεις τα μαλλιά σου ή δεν έχεις αποφασίσει πιο στιλ θέλεις να υιοθετήσεις, η αλογορουρά αποτελεί την πιο κομψή και παράλληλα ασφαλή επιλογή

Η αλογοουρά είναι ένα χτένισμα που κάνει κάθε γυναίκα να δείχνει ανεπιτήδευτα όμορφη κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι ένα από εκείνα τα χτενίσματα που μπορούν να μας σώσουν σε πολλές περιστάσεις: είναι η ιδανική λύση για όλες εκείνες τις ημέρες που δεν έχουμε προλάβει να λούσουμε τα μαλλιά μας, όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιποιημένο look που δείχνει «ακριβό», αλλά και όταν πηγαίνουμε στο γυμναστήριο.

Εν ολίγοις, είναι ιδανικό για μια συνέντευξη για δουλειά, αλλά και για ένα ρομαντικό ραντεβού. Τόσο για μια έξοδο με φίλους, όσο και για τις πιο χαλαρές στιγμές στον καναπέ μας. Ποιος είναι όμως ο τρόπος να τη φτιάχνουμε τέλεια;

Το hairlook

Για να δημιουργήσουμε μια άψογη αλογοουρά, πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο χτένισμα των μαλλιών μας καθώς τα πιάνουμε προς τα πίσω και προς τα πάνω. Επίσης βασικό συστατικό για ένα hairlook που έχει διάρκεια είναι το λαστιχάκι με το οποίο θα δέσεις τα μαλλιά σου.

Πρέπει να είναι αρκετά σφικτό ώστε να συγκρατεί καλά τα μαλλιά, αλλά όχι τόσο σφικτό ώστε να πονάει το κεφάλι μας. Για την ολοκλήρωση του hairlook απαιτείται επίσης η χρήση ενός gel μαλλιών, ενός hairspray, καθώς και ένα stick που τιθασεύει τα baby hair κοντά στο τριχωτό της κεφαλής.

Πηγή https://jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Βγάζουν στο «σφυρί» το σπίτι πρωταθλήτριας ΑμεΑ λόγω χρέους – Εξαγοράστηκε από fund

xristiana

‘’Η πρόληψη του καρκίνου του μαστού – Νεότερα δεδομένα’’

xristiana

Χαλκιδική: Πυρκαγιά στη Μόλα Καλύβα – Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης

xristiana