ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να δημιουργήσεις μια τέλεια βάση μακιγιάζ

17\9/2024

Για πολλές γυναίκες, η εφαρμογή μακιγιάζ φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Στην πραγματικότητα όμως, ένα καλό μακιγιάζ είναι αποτέλεσμα σωστής τεχνικής που δεν απαιτεί ιδιαίτερο.

Για να δημιουργήσουμε ένα make-up look που δίνει στο πρόσωπο ομοιόμορφο χρώμα και για να διασφαλίσουμε ότι το δέρμα φαίνεται λαμπερό και χωρίς ατέλειες, είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε μια καλή βάση χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα που προσφέρει η αγορά καλλυντικών.

1st Step: Η ενυδάτωση της επιδερμίδας

Ως πρώτο βήμα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενυδατώσουμε σωστά την επιδερμίδα μας. Σε ένα ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ κι αν εφαρμόσουμε θα δείχνει τραχύ με μπαλώματα.

2nd Step: Το foundation

To foundation που θα χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να έχει επιλεχθεί με βάση τον τύπο δέρματος και το αποτέλεσμα που θέλουμε να αποκτήσετε: για λιπαρό δέρμα, για παράδειγμα, ένας ορυκτός τύπος είναι ιδανικός, ενώ για κανονικό ή βασικά ξηρό δέρμα είναι καλύτερο ένα liquid foundation. Εάν το δέρμα είναι εμφανώς πιο ξηρό, τότε είναι ιδανικό ένα πιο κρεμώδες foundation.

3rd Step: Το concealer

Για να ολοκληρώσουμε τη δημιουργία μιας τέλειας βάσης για το μακιγιάζ μας, πρέπει να καλύψουμε σωστά τους μαύρους κύκλους. Χρησιμοποιούμε ένα concealer σε πορτοκαλί τόνο και ταμπονάρουμε μόνο τη σκοτεινή περιοχή χρησιμοποιώντας το δάχτυλό μας. Τέλος, ολοκληρώνουμε τη βάση μας σοτάροντας τα προϊόντα που εφαρμόσαμε με πούδρα για να σταθεροποιήσουμε το αποτέλεσμα και να προσφέρουμε διάρκεια στο μακιγιάζ.

Πηγήhttps://jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Το ιχνοστοιχείο – όπλο στη μάχη κατά της οξείας μυελογενούς λευχαιμίας

xristiana

Οργάνωση Τουρνουά Μπάσκετ Για Την Ενίσχυση Των Σχολικών Εκδρομών

xristiana

Επιστημονική Διημερίδα Για Τις Αιματολογικές Κακοήθειες Στη Λάρισα

xristiana