News ΑΜΕΑΚεντρική

Περιπολικό πάρκαρε σε ράμπα ΑΜΕΑ στη Λεωφόρο Συγγρού: Η απίστευτη απάντηση του Υπουργείου στις καταγγελίες

9\9/2024

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρυσαν πολίτες στη Λεωφόρο Συγγρού όταν είδαν ένα περιπολικό να έχει παρκάρει πάνω στη ράμπα των ΑΜΕΑ κλείνοντας την πρόσβαση και προκαλώντας έντονες αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του αστυνομικού που είχε αφήσει το όχημα στο σημείο σαν να μην έχει γίνει τίποτα.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έφερε στο «φως» της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ, το περιπολικό με τον τρόπο που έχει σταθμεύσει, δεν επιτρέπει την κίνηση πεζών με κινητικά προβλήματα.

Μάλιστα ο πολίτης που εντόπισε την παράβαση, έστειλε τη φωτογραφία και την καταγγελία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη χωρίς όμως να φαντάζεται την απάντηση που πήρε.

Πιο συγκεκριμένα η ΕΛ.ΑΣ απάντησε ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως υποστηρίζει μετά την καταγγελία προέκυψε διοικητική εξέταση και από την διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι «η Υπηρεσία μας δεν διέθετε δυνάμεις στη Λ. Συγγρού τις απογευματινές ώρες της (24/07)» και συνεχίζει λέγοντας ότι «κατόπιν των ανωτέρων δεν προκύπτει ανάρμοστη συμπεριφορά». 

Πηγήhttps://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ξεκινά η έκδοση και η ανανέωση δελτίων μετακίνησης ατόμων με αναπηρία

xristiana

Δράση Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης Για Την Ενδυνάμωση Των Ατόμων Με Αναπηρία, Των Ατόμων Με Χρόνιες Παθήσεις Και Των Οικογενειών Τους Θα Πραγματοποιηθεί Στο Δημαρχείο Βέροιας

xristiana

Cardio Pulse 2022

xristiana