ΚεντρικήΠεριβάλλον

Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καθαριότητας

20\9/2024

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καθαριότητας, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι.Ρέντη προχωρά σε μια σειρά δράσεων για τη συλλογή ογκωδών αντικειμένων, μπαζών και κλαδιών.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης θα βρίσκονται στις 9.30 π.μ στην περιοχή Αγ. Άννης στο Ρέντη και στις 10.30 π.μ στη Νεάπολη Νίκαιας, έχοντας ως σημείο εκκίνησης την οδό Μουσών.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, θα γίνει ανοιχτός διάλογος με κατοίκους των περιοχών με στόχο την καταγραφή ζητημάτων και την εξέταση επίλυσή τους.

Ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, σημειώνει:«Η Παγκόσμια Ημέρα Καθαριότητας μας υπενθυμίζει τη συλλογική ευθύνη που έχουμε απέναντι στο περιβάλλον και στην πόλη μας.

Γι’ αυτόν τον λόγο, σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Νικόλαο Καρδιά, προχωράμε σε αυτή τη δράση και καλούμε τους κατοίκους να συμβάλουν ενεργά, ακολουθώντας τις οδηγίες για τη διαχείριση των ογκωδών αντικειμένων και την αποφυγή ανεξέλεγκτης απόθεσης απορριμμάτων».

Πηγή https://www.xtypos.gr

Related posts

Στις 22 Αυγούστου Ανοίγει Και Πάλι Η Αυλαία Του Φεστιβάλ Γλυφάδας

xristiana

Έγινες 50; Αυτό είναι το τέλειο «αντιγηραντικό» κούρεμα

xristiana

Είναι υγιής ο αυνανισμός; – Τα οφέλη του και οι παρενέργειές του για άντρες και γυναίκες

xristiana