ΚεντρικήΚοινωνικά

Μαζί Μπορούμε Περισσότερα – Κοινωνική εκδήλωση για καλό σκοπό

17\9/2024

Σας προσκαλούμε σε κοινωνική εκδήλωση για καλό σκοπό, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:00, στο Roof Garden του Porto Palace Hotel.

Με το Πρόγραμμα Υποτροφιών της  Χ.Α.Ν.Θ.

προσφέρουμε εμπειρίες σε παιδιά από ευάλωτο πληθυσμό

Τα τελευταία 13  χρόνια η Χ.Α.Ν.Θ. πρόσφερε 883  υποτροφίες σε παιδιά από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού για δωρεάν συμμετοχή στα προγράμματά της, συνολικής αξίας 295.800€.

Τα παιδιά προέρχονται από μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα και ανεργία, ευπαθείς οικονομικά οικογένειες από την τοπική κοινωνία, οικογένειες προσφύγων, παιδιά από κοινωνικούς φορείς καθώς και σε παιδιά πολέμου. Το 2023 ικανοποιήσαμε 46 αιτήματα υποτροφιών που η αξία τους αποτιμάται στις 16.000€.

To 2024 δόθηκαν 22 υποτροφίες στα προγράμματα μας ενώ κατά τη διάρκεια των θερινών αθλητικών, εκπαιδευτικών και κατασκηνωτικών προγραμμάτων δόθηκαν άλλες 66 υποτροφίες.

Μεταξύ αυτών: η αποστολή 26 ατόμων με παιδιά από την εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας  στην Κατασκήνωση στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής και η ομάδα 17 παιδιών από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στην Κατασκήνωση στον Άγιο Ιωάννη στο Πήλιο, τα τελευταία με δωρεά γνωστού επιχειρηματία της πόλης.

Μαζί,

θα μπορέσουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά και νέους από ευάλωτο πληθυσμό να βιώσουν μοναδικά συναισθήματα επίτευξης μέσω των προγραμμάτων της Χ.Α.Ν.Θ..

Τιμή Εισόδου 30

προσφέρεται light dinner (ατομικό πιάτο και ποτό)

Αγοράστε την Πρόσκληση σας από το Ταμείο της Χ.Α.Ν.Θ. και γίνετε μέλος της μεγαλύτερης ομάδας Κοινωνικής Προσφοράς και Εθελοντισμού της πόλης!

Τομέας Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς

Ε: socialaction@ymca.g, T: 2316001000 (εσωτ.841 & 842)

Πηγήhttps://ymca.gr

Related posts

Σύλληψη μετά από αποβολή ή ιατρικώς επαγόμενη άμβλωση: Πόσο διάστημα πρέπει να μεσολαβήσει

xristiana

Πρωινές ναυτίες το βράδυ: Πώς να τις διαχειριστείτε

xristiana

7η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς

xristiana