ΚεντρικήΚοινωνικά

Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπικός αγώνας για τα 25 χρόνια λειτουργίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

21\9/2024

Με το σύνθημα «5 για 25», το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου θα τρέξει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, στον Δρόμο Υγείας, που διοργανώνει με ενθουσιασμό για μικρούς και μεγάλους δρομείς, στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 χρόνων λειτουργίας του «Με αφετηρία τον άνθρωπο και προορισμό τη ζωή».

Η διοργάνωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στον Δρόμο Υγείας θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ», για την υποστήριξη της εθελοντικής της δράσης.

Το Γ.Ν. Παπαγεωργίου καλεί τους ασθενείς, τους φίλους, αλλά και τους λάτρεις του αθλητισμού να πάρουν μέρος όλοι και να διαδώσουν το μήνυμα «προάγουμε την ευεξία, διασφαλίζουμε μια ζωή με υγεία».

Η δρομική εκδήλωση, με αφετηρία και τερματισμό στο προαύλιο του Νοσοκομείου, αποτελεί μια καλή ευκαιρία για όλους να συμμετάσχουν είτε στη διαδρομή των 5 χλμ ή στο δυναμικό βάδισμα 1 χλμ που απευθύνεται και σε ΑΜΕΑ.

Με τη φανέλα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, τρέχοντας ή περπατώντας, οι συμμετέχοντες θα στείλουν ένα κοινωνικό μήνυμα, θα διασκεδάσουν και θα ευαισθητοποιήσουν. Παράλληλα, θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να αναλογιστεί την ευεργετική επίδραση της άθλησης στην πρόληψη και θεραπεία πολλών παθήσεων.

«Σκοπός της πρωτοβουλίας, εξάλλου, είναι η ενδυνάμωση του μηνύματος της πρόληψης και της διαμόρφωσης ενός τρόπου ζωής που θα προστατεύει και θα ενισχύει το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτουμε, την υγεία.

Η διατήρηση της υγείας, μέσω της άθλησης και της σωστής διατροφής, δεν είναι μόνο ατομική ευθύνη αλλά και κοινωνική, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας κοινωνίας όπου η υγεία είναι προτεραιότητα όλων μας», αναφέρει ο Πρόεδρος ΔΣ του Νοσοκομείου Μιχάλης Καραβιώτης.

– Ραντεβού στις 20 Οκτωβρίου, στην αφετηρία!
– Ώρα εκκίνησης δρόμου 1χλμ 10:00 και 5χλμ 11:00
– Η ομάδα των εργαζομένων του Νοσοκομείου, των εθελοντών της «Αντηρίδας» και όλων των υποστηρικτών της εκδήλωσης θα βρίσκεται εκεί και θα σας περιμένει!

ΧΡΗΣΙΜΑ:

• Εγγραφές μέχρι την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 22:00
στον σύνδεσμο https://bit.ly/papageorgiou_atomiki
• Πληροφορίες στο email 25@papageorgiou-hospital.gr
• Απονομές κυπέλλων θα γίνουν στους 3 πρώτους νικητές ανδρών – γυναικών στον δρόμο των 5χλμ.
• Μετάλλιο θα λάβουν όλοι ανεξαρτήτως οι συμμετέχοντες.

Πηγήhttps://www.thestival.gr

Related posts

Γεμίστε τις Κυριακές των παιδιών σας με νέες γνώσεις που κατακτώνται μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία

xristiana

Πασχαλινό Bazaar Στη Λάρισα Από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού»!

xristiana

Σχέσεις: Το σύμπτωμα που κρύβει 1 στις 2 γυναίκες από τον σύντροφό της

xristiana