ΚεντρικήΟμορφιά

Θα χρειαστείτε μονάχα μία μπατονέτα για να εφαρμόσετε άψογα το eyeliner σας

29/9/2024

Ένα απλό τρικ που θα σώσει όλες εμάς που δεν έχουμε και το πιο σταθερό χέρι, για να τραβήξουμε την τέλεια cat eye γραμμή.

Κείμενο: Έλενα Φάκου

Υπάρχουν γυναίκες που είναι ιδιαίτερα χαρισματικές και τραβούν ίσιες γραμμές με το eyeliner στα μάτια τους, δημιουργώντας ένα cat eye look, που θα ζήλευαν μέχρι και επαγγελματίες makeup artists.

Επειδή όμως δεν είμαστε όλες καλές στο να χειριζόμαστε το eyeliner, αλλά εξακολουθούμε να θέλουμε να το εφαρμόσουμε στα μάτια μας, υπάρχει ένα πολύ απλό τρικ, που θα μας δώσει τη βοήθεια που τόσο χρειαζόμαστε. Εκτός από το eyeliner, το μόνο που απαιτείται, για να τα καταφέρουμε είναι μία μπατονέτα.

Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε δείξει και πάλι με μία μπατονέτα τον τρόπο να εφαρμόσουμε άψογα το κραγιόν μας χωρίς μουντζούρες. Τώρα, η σύμμαχός μας, μπατονέτα, θα βοηθήσει και στην εφαρμογή του eyeliner τόσο εύκολα και απλά όπως έκανε και με το κραγιόν στα χείλη μας.

Πώς να εφαρμόσετε τo eyeliner με τη βοήθεια της μπατονέτας

Κρατάμε με το ένα μας χέρι την μπατονέτα στην εξωτερική γωνία των ματιών μας, λοξά προς τα πάνω, στη γωνία που θέλουμε να πετύχουμε τη γραμμή του cat eye look, και τη χρησιμοποιούμε ως οδηγό για να τραβήξουμε τη γραμμή. Τα υπολείμματα του προϊόντος θα παραμείνουν πάνω στη μπατονέτα και όχι πάνω στο πρόσωπό μας. Είναι πανεύκολο!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πόσο απλό είναι και όταν το επιχειρήσετε, θα διαπιστώσετε και στην πράξη ότι λειτουργεί.

https://www.instagram.com/reel/C_jZj2VSgoK/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=781&rd=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr&rp=%2Fwoman%2Fomorfia%2Farthro%2F11608640%2Ftha-chreiasteite-monacha-mia-batoneta-gia-na-efarmosete-apsoga-to-eyeliner-sas#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A915.7999999523163%7D

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ηλεκτρική κουβέρτα στην εγκυμοσύνη: Είναι ασφαλής ή όχι;

xristiana

Τυρί και καρδιακή νόσος: Τι έδειξε έρευνα για τον ρόλο της χοληστερόλης στα τυριά

xristiana

Νευροϊνωμάτωση: Παρουσίαση παραμυθιού για τη νόσο στις 3 Δεκεμβρίου

xristiana