ΚεντρικήΚοινωνικά

Η “3η Γιορτή Πολιτισμού Θέρμης

12\9/2024

Για 3η συνεχή χρονιά ο Δήμος Θέρμης διοργανώνει τη «Γιορτή Πολιτισμού» την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, μετά τις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Παραμάνα και στον σκεπαστό πεζόδρομο (Καραολή & Δημητρίου).

Στο πλαίσιο των δράσεων οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά, για ακόμη μια χρονιά τα Τμήματα Πολιτισμού που θα βγουν στους δρόμους της Θέρμης. 

Τις δύο προηγούμενες χρονιές όλοι μαζί αγκαλιάσαμε την κοινή προσπάθεια για την υλοποίηση της 1ης & 2ης Γιορτής Πολιτισμού, που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία σε συμμετοχή και ταυτόχρονα ανέδειξαν το τεράστιο πολιτιστικό έργο που παράγεται προς όφελος της κοινωνίας στους κόλπους του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Φέτος σας θέλουμε όλους μαζί ενωμένους για να κάνουμε πράξη την 3η Γιορτή Πολιτισμού, ακόμη πιο δυναμική σε συμμετοχές και δημιουργικές δράσεις ανάδειξης των καλλιτεχνικών μας τμημάτων.

Η συμμετοχή σας ως κρίκος της αλυσίδας πολιτισμού μας κρίνεται απαραίτητη. Σας περιμένουμε όλους με την θετική σας ενέργεια να αναδείξουμε την ποιότητα του πολιτιστικού μας προϊόντος!

Related posts

Εγκυμοσύνη: Η εναλλακτική μέθοδος που ανακουφίζει τους πόνους στη μέση

xristiana

Υλοποίηση Δράσης Ενημέρωσης Στο Πλαίσιο Του Έργου ΔικαίωμΑ

xristiana

Παγκόσμιος ιστός: Η εφεύρεση που άλλαξε τον κόσμο

xristiana