ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια και σχέσεις: Τα τρία πιο τοξικά ντουέτα – Καλύτερα να μην συναντηθούν ποτέ

7\9/2024……

Ζώδια και σχέσεις. Με αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε σήμερα στο παρακάτω άρθρο. Κάποια από αυτά όταν συναντηθούν μπορούν να δημιουργήσουν την ωραιότερη σχέση -ναι, θα μοιάζουν σαν να παίζουν σε ρομαντική ταινία της Παραμυθούπολης του Χόλιγουντ.

Κάποια άλλα όμως όταν έρθουν κοντά θα καταλήξουν να έχουν μια τοξική σχέση – ναι, θα είναι σαν να πρωταγωνιστούν σε τραγωδία στην Επίδαυρο.

Το παν, όπως ξέρετε πολύ καλά είναι οι συνδυασμοί. Πόσο ταιριάζουν, αν θέλουν τα ίδια πράγματα, αν μοιράζονται κοινά όνειρα κτλ.

Δες τρεις συνδυασμούς ζωδίων που οδηγούν σε τοξικές καταστάσεις:
Αιγόκερως + Ιχθύς
Ο Αιγόκερως με το που συναντήσει έναν Ιχθύ θα σκεφτεί πώς να ηρεμήσει και να χαλαρώσει μαζί του.

Αντίθετα ο Ιχθύς μόλις πετύχει έναν Αιγόκερω θέλει αμέσως να ανοιχτούν και να το ζήσουν με μεγάλη ένταση. Ε, από εδώ ακριβώς αρχίζει το μεγάλο πρόβλημα.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο Αιγόκερως παλεύει συνεχώς με την ευάλωτη φύση του και τα συναισθήματά του, ενώ από την άλλη ο Ιχθύς είναι έτοιμος να βιώσει στον υπερθετικό βαθμό τα πάντα και για τους δύο.

Αποτέλεσμα; Ο Ιχθύς θα ζητάει συνεχώς πράγματα από τον Αιγόκερω – και πολύ καλά θα κάνει μεταξύ μας, αφού θα τα έχει προσφέρει όλα στο χέρι από την αρχή χωρίς φόβο και πάθος- και εκείνος δεν θα μπορεί να του τα δώσει.

Χρειάζεται πολύς χρόνος για να ανοιχτεί, να σκεφτεί την όλη κατάσταση και να αφεθεί σε μια σχέση -αυτά είναι από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν απόλυτα έναν Αιγόκερω.

Ο Ιχθύς όμως δεν θα μπορεί να περιμένει και σύντομα θα βρεθεί σε μια άλλη αγκαλιά που θα τον καταλαβαίνει και θα αισθάνεται ακριβώς το ίδιο.
Δίδυμοι + Σκορπιός
Στην ερώτηση… Τι πρέπει να περιμένεις όταν γίνεται ματς ένας ερωτευμένος Δίδυμος με έναν ζηλιάρη Σκορπιό, η απάντηση είναι η εξής… Τίποτα καλό.

Γιατί; Μα πολύ απλά ο Δίδυμος είναι περίεργος και διανοούμενος και μια από τις πιο αγαπημένες του ασχολίες είναι να γνωρίζει συνεχώς κόσμο και να συνομιλεί μαζί του. Επίσης του αρέσει τρελά να φλερτάρει και αυτό, όπως θεωρεί, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της γοητείας του.

Ο Σκορπιός, από την άλλη, είναι βαθιά διαισθητικός και πολύ καχύποπτος. Αποτέλεσμα; Πολλές φορές δυσκολεύεται να διακρίνει αν αυτά που έχει μέσα του και του τριβιλίζουν το μυαλό είναι σωστά και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ή αν απλά είναι απόροια της .. παρανοϊκής του φύσης.

Επομένως αν οι δυο τους συναντηθούν, τότε το πράγμα θα ξεφύγει και θα γίνει αμέσως τοξικό. Ο Δίδυμος με λίγα λόγια θα αισθάνεται όλη την ώρα φουλ παρεξηγημένος, ενώ ο Σκορπιός προδομένος και λίγο πριν καταρρεύσει.
Τοξότης + Καρκίνος

Ο Τοξότης με φόβο δέσμευσης και σούπερ συναισθηματικός και ο απίστευτα ιδιωτικός και κρυψίνους Καρκίνος αν έρθουν κοντά και κάνουν σχέση, τότε σίγουρα θα ζήσουν μια κόλαση.

Αρχικά όλα θα κυλούν χωρίς προβλήματα. Φαινομενικά τουλάχιστον. Πίσω όμως από τα χαμόγελα και την καλή διάθεση θα σιγοβράζει κάτι που σύντομα θα φέρει την έκρηξη.

Ο Καρκίνος θα προσπαθεί να δει αυτό που έχουν μεταξύ τους ως κάτι που μπορεί να μεγαλώσει σιγά σιγά και να γίνει αληθινό. Ο Τοξότης δυστυχώς δεν θα το κάνει γιατί δεν θέλει να βάζει πρόγραμμα.

Πιστεύει στο… βλέποντας και κάνοντας και απλά ακολουθεί τη ροή των καταστάσεων, χωρίς να προκαθορίζει και να θεωρεί τίποτα δεδομένο, αφού έτσι μόνο νιώθει ασφαλής.

Και επειδή ο Καρκίνος δεν θα αποκαλύψει τα συναισθήματά του αμέσως, αλλά θα του πάρει καιρό, αυτή η κατάσταση μπορεί να διαρκέσει μήνες και μήνες. Όταν τελικά όμως βρει το θάρος και το κάνει, ο Τοξότης θα μπερδευτεί και θα δυσκολευτεί πολύ, θα κλειστεί στο καβούκι του και θα τελειώσει τη σχέση ακαριαία με πολύ πόνο και για τους δύο.

Ναι, και για τους δύο. Το ότι ο Τοξότης δεν ήθελε κάτι σοβαρό δεν σημαίνει ότι δεν νοιαζόταν για τον Καρκίνο.

Πηγήhttps://jenny.gr

Related posts

Το μικρό μυστικό για να δημιουργήσεις τη τέλεια καμπύλη στις βλεφαρίδες σου

xristiana

1ο Αττικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου από 4 έως και 11 Ιουλίου

xristiana

Παιδική παχυσαρκία: Η σημασία της σωστής διατροφής και της συστηματικής άσκησης

xristiana