News ΑΜΕΑΚεντρική

Δωρεάν κατασκήνωση για τα Άτομα με Αναπηρία

2/9/2024

      Την  Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 13.30 μ.μ., θα αναχωρήσουν από το Συγκρότημα ΚΑΠΠΑ 2000, περιοχή Περαίας, για τις εγκαταστάσεις   της «ΚΥΨΕΛΗΣ ΤΣΑΦ-ΤΣΟΥΦ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», στην παραλία Ορφανίου Καβάλας, επτά (7)  Άτομα με Αναπηρία τα οποία  είναι κάτοικοι του Δήμου Θερμαϊκού, και  ωφελούμενοι του Προγράμματος «Κατασκηνώσεις ΑμεΑ 2024» του Δήμου Θερμαϊκού.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος, δίνεται η δυνατότητα στα ωφελούμενα Άτομα με Αναπηρία, μέσω της δωρεάν συμμετοχής, για δέκα ημέρες, στις  καλοκαιρινές διακοπές, μίας μοναδικής αξίας ευκαιρία για κοινωνικοποίηση, ψυχαγωγία και δημιουργική απασχόληση, από την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024 έως την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024.

Μέλημα του Δήμου Θερμαϊκού, είναι  να  ικανοποιούνται όλα τα αιτήματα για τη συμμετοχή των συμπολιτών  μας, που ανήκουν στην κατηγορία Ατόμων με Αναπηρία, στις δωρεάν καλοκαιρινές διακοπές

Related posts

Κορινθία: Στις φλόγες αγροτοδασική έκταση στο Λημέρι Αγίων Θεοδώρων

xristiana

Προδιαβήτης: Ο ρόλος του σπλαχνικού λίπους στην εξέλιξη της πάθησης

xristiana

Δ. Παιανίας: Μουσική παράσταση «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΖΕΙ», από την Ορχήστρα της Εκκλησία της Ελλάδος

xristiana