ΚεντρικήΚοινωνικά

Διεθνής έκθεση φωτογραφίας για φιλανθρωπικό σκοπό στο ισόγειο του Δημαρχείου

14\9/2024

Διεθνή έκθεση φωτογραφίας για φιλανθρωπικό σκοπό θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο του Δημαρχείου Κορδελιού – Ευόσμου (Παύλου Μελά 24) από τη Δευτέρα 16 έως την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024.

Την έκθεση διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, δια της αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Εθελοντισμού, σε συνεργασία με την κοινότητα Street.Shooters.gr.

Τα εγκαίνια θα τελεστούν τη Δευτέρα 16/9, στις 18:00.

Λίγα λόγια για την κοινότητα Street.Shooters.gr

Η κοινότητα δημιουργήθηκε επισήμως τον Δεκέμβριο του 2022, αλλά οι δράσεις της είχαν ήδη ξεκινήσει από το 2020. Η ταξιδιωτική φωτογραφική κοινότητα είναι διεθνής και απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, είτε πρόκειται για επαγγελματίες, είτε για ερασιτέχνες φωτογράφους.

Αυτήν τη στιγμή, η κοινότητα έχει πάνω από 600 μέλη και δραστηριοποιείται με διάφορα travel meetup-workshops σε Ελλάδα και εξωτερικό. Υπάρχουν μέλη από την Αμερική και από όλα τα κράτη της Ευρώπης.

Το μότο της κοινότητας είναι το απόφθεγμα του Τάσου Λειβαδίτη «Ο κόσμος υπάρχει μόνο όταν τον μοιράζεσαι». Σκοπός της κοινότητας είναι η αλληλεπίδραση των φωτογράφων και των μελών και η δημιουργία ετήσιων εκθέσεων με φιλανθρωπικό σκοπό, για τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Related posts

Το Let’s do it Greece στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

xristiana

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις

xristiana

Συσπάσεις μήτρας στον 5ο μήνα κύησης – Τι να γνωρίζετε

xristiana