ΚεντρικήΚοινωνικά

το 1ο Νυχτερινό Κολυμβητικό Φιλανθρωπικό 12ωρο

12\9/2024…

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την Πρότυπη Κολυμβητική Ακαδημία Ωραιοκάστρου συνδιοργανώνουν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» διήμερη φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «1ο Νυχτερινό Κολυμβητικό Φιλανθρωπικό 12ωρο» και «ΚΑΩ swimming Festival».

Η εκδήλωση θα γίνει το Σαββατοκύριακο, 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2024. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά σε οικογένειες παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες και χρήζουν οικονομικής βοήθειας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 22:00: Έναρξη 12ωρου νυχτερινού κολυμβητικού αγώνα

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 10:00: τερματισμός 12ωρου νυχτερινού κολυμβητικού αγώνα.

10:30: Απονομές στους συμμετέχοντες του αγώνα

11:00: Έναρξη παιδικής κολυμβητικής εκδήλωσης συμπεριλαμβανομένων των εξής αγωνισμάτων: 25 μ. πόδια ελεύθερο, 25 μ. πόδια ύπτιο, 25 μ. ελεύθερο, 50 μ. ελεύθερο, 25 μ. ύπτιο, 50 μ. ύπτιο, 50 μ. πρόσθιο, 50 μ. πεταλούδα.

Αγώνας υδατοσφαίρισης

13:00: Απονομή βραβείων σε όλους του συμμετέχοντες αθλητές.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Νυχτερινό 12ωρο Κολυμβητικό Αγώνα έχουν όλοι οι κολυμβητές κάθε ηλικίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο. Στην περίπτωση που ο κολυμβητής είναι ανήλικος απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα του με την οποία θα επιτρέπεται η συμμέτοχή του κολυμβητή. Ο κάθε κολυμβητής δεν δεσμεύεται να κολυμπήσει 12 ώρες, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να πάρει μέρος για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί και να έρθει στον αγώνα όποια ώρα ο ίδιος θέλει.

Το κόστος συμμετοχής στο Νυχτερινό 12ωρο, αλλά και στην κολυμβητική εκδήλωση ανέρχεται στα 10 ευρώ. Τα έσοδα του αγώνα, υπενθυμίζεται, θα διατεθούν σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και χρήζουν οικονομικής βοήθειας.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν μεμονωμένοι αθλητές ή και ομάδες ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να λάβουν μέρος με τη μορφή σκυταλοδρομίας καθ’ όλη τη διάρκεια του 12ωρου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται είτε ηλεκτρονικά στο email: protpikao@windowslive.com είτε έως μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος».

Η εκδήλωση θα γίνει παρουσία ιατρού, νοσηλευτών, εθελοντών, ενώ στο χώρο θα υπάρχουν νερά και τρόφιμα για τους συμμετέχοντες. Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί απονομή βραβείων στους συμμετέχοντες και θα δοθούν διπλώματα, μετάλλια και αναμνηστικά δώρα σε όλους.

Στην εκδήλωση της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει ανιματέρ, που θα φροντίσει για την διασκέδαση των παιδιών που θα συμμετάσχουν.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να αποστείλουν μήνυμα ηλεκτρονικά στο e-mail: protipkao@windowslive.com ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 6980996427 κ. Τάνια Χατζηελευθερίου.

Related posts

Το φρούτο που θα σας απαλλάξει από το άγχος

xristiana

Εξάψεις: Είναι σύμπτωμα εμμηνόπαυσης ή Αλτσχάιμερ;

xristiana

Ευλογιά των πιθήκων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ασθένεια

xristiana