ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο Δήμος Πλατανιά διοργανώνει για 6η χρονιά τον Αγώνα “Δρόμος Μουσούρων”

23\9/2024 ​

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς και την υποστήριξη της ΕΛΑΣ, του Ερυθρού Σταυρού και του ΣΥ.ΦΑ.Χ., πραγματοποιούν για 6η χρονιά τον Αγώνα “Δρόμος Μουσούρων”, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του παραπάνω Αγώνα:

• την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η παράλληλη δράση, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με θέμα “ Ελάτε να βάλουμε STOP στα Τροχαία Ατυχήματα”, στο χώρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος “Πολιτιστικό Κέντρο Ιουλιανός Τσιράκης” στο Σκινέ.

• την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες δρόμου για κάθε ηλικία με την επωνυμία 6ος Αγώνας “Δρόμος Μουσούρων”.

Πιο συγκεκριμένα οι διαδρομές που θα διεξαχθεί ο αγώνας είναι οι παρακάτω:1ος αγώνας, 21 Χιλιόμετρα: Ώρα εκκίνησης 08:30 π.μ., από τη γέφυρα του Φουρνέ, η διαδρομή είναι ΦΟΥΡΝΕΣ-ΣΚΙΝΕΣ-ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ-ΒΑΤΟΛΑΚΟΣ-ΚΟΥΦΟΣ- ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ-ΦΟΥΡΝΕ-ΜΕΣΚΛΑ (τερματισμός)2ος αγώνας, 10 χιλιόμετρα: Ώρα εκκίνησης 10:00π.μ., από την Πλατεία Σκινέ.Η διαδρομή είναι ΣΚΙΝΕΣ-ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ-ΦΟΥΡΝΕΣ-ΜΕΣΚΛΑ (τερματισμός).3ος αγώνας, 4 χιλιόμετρα: Ώρα εκκίνησης 10:15π.μ., από τη Γέφυρα Φουρνέ, η διαδρομή είναι ΦΟΥΡΝΕ-ΜΕΣΚΛΑ(τερματισμός)

Πηγή https://www.xtypos.gr

Related posts

Δωρεάν Διαδικτυακά Μαθήματα «Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη Και Ψυχολογικές Πρώτες Βοήθειες Στο Σχολείο»

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 6/9

xristiana

Δέρμα: Το συστατικό που «σβήνει» τα σημάδια γήρανσης

xristiana