News ΑΜΕΑΚεντρική

Αναβατόριο ΑμεΑ στο Δημοτικό Σχολείο Νιο Χωριού

30/9/2024

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κουκιανάκη αναφέρει «Ως Δήμαρχος Αποκορώνου και ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας δείξαμε την ευαισθησία μας στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες της περιοχής μας, σε συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες και γενικότερα σε οποιονδήποτε  κατά καιρούς χρειάστηκε τη στήριξή μας.

Στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις ψυχικές δυνάμεις την προσπάθεια όλων εκείνων που παλεύουν καθημερινά για ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα, ώστε κανείς, όποια ιδιαιτερότητα και αν αντιμετωπίζει, να μην νιώθει «κοινωνικά περιθωριοποιημένος».

Όπως πράττουμε σε κάθε περίπτωση που μας ζητείται το αυτονόητο, το αναμενόμενο που όμως πολλές φορές κωλυσιεργεί ανάμεσα σε  γραφειοκρατικούς σκοπέλους και χρονοβόρες διαδικασίες, πράξαμε και στην προκειμένη περίπτωση με το αναβατότιο και τις ράμπες πρόσβασης ΑΜΕΑ στο Δημοτικό Σχολείο του Νέου Χωριού.

Έτσι σήμερα έχω τη χαρά να ανακοινώσω την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του αναβατορίου, το οποίο είναι πλέον έτοιμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες οποιουδήποτε μαθητή,- τριας το χρειαστεί.

Αναφέρω, επίσης, ότι ενώ οι ράμπες πρόσβασης ήταν έτοιμες με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, το αναβατόριο  δυστυχώς καθυστέρησε στον εκτελωνισμό του αφού είχε παραγγελθεί από την Αμερική πληρώντας τις καλύτερες προδιαγραφές.

Εμείς θα συνεχίσουμε να δείχνουμε το ανθρώπινο πρόσωπό μας σε κάθε περίπτωση κατανοώντας στον απόλυτο βαθμό τις δυσκολίες και τη συναισθηματική φόρτιση που πολλές φορές αντιμετωπίζουν τα ίδια τα άτομα αλλά και οι συνοδοί-κηδεμόνες τους.

Δήμαρχος Αποκορώνου,
Χαράλαμπος Κουκιανάκης “

Πηγήhttps://www.haniotika-nea.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Ειδική γραμμή από την ΕΛ.ΑΣ για την κακοποίηση των ζώων

xristiana

9 υγιεινές συνήθειες που συνιστώνται για την υγεία των ανδρών

xristiana

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει το απόγευμα

xristiana