ΚεντρικήΚοινωνικά

Athens Tabletop

1/7/2024

Η ομάδα του AthensCon του μεγαλύτερου συνέδριου κόμικς και ποπ κουλτούρας στην Ελλάδα, σας προσκαλεί το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Ιουλίου στο στάδιο Ταε Κβον Ντο για να παίξουμε, όχι ένα, ούτε δυο αλλά χιλιάδες, ελληνικά και ξένα επιτραπέζια.

Το νέο εγχείρημα της δημιουργικής ομάδας είναι το νεότερο συναρπαστικό συνέδριο της Αθήνας με ονομασία Athens Tabletop.

Ένα συνέδριο που θα είναι αφιερωμένο σε όλων των ειδών επιτραπέζιων παιχνιδιών και λοιπών δραστηριοτήτων.

Εντός του σταδίου θα συναντήσετε τα κλασσικά επιτραπέζια που γνωρίζουμε και παίζαμε από μικρά παιδιά αλλά θα γνωρίσετε και νέα παιχνίδια που ίσως να μην έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.

Δημιουργοί και σχεδιαστές παιχνιδιών, εταιρείες και ειδικοί των επιτραπέζιων θα βρίσκονται εκεί να σας εξηγήσουν πως να παίξετε και να δοκιμάσετε το καθένα από αυτά.

Θα διεξαχθούν επίσημα τουρνουά και πρωταθλήματα δημοφιλών παιχνιδιών που κρατούν συντροφιά ολόκληρες ώρες, σε ανθρώπους μικρών και μεγαλύτερων ηλικιών.

Μερικά από τα τουρνουά είναι:
STAR WARS Unlimited Prerelease
BOLT ACTION Tournament
WARHAMMER 40k STRATEGIKON OPEN
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝ 2024

Επίσης θα διεξαχθεί ο 12ος πανελλήνιος διαγωνισμός “Το ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ” του οποίου σκοπός είναι να αναδείξει πρωτότυπες και ωραίες ιδέες, να βοηθήσει στην εξέλιξη των σχεδιαστών, των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και του κοινού που ασχολείται με τα επιτραπέζια.

Ο διαγωνισμός έχοντας πλέον εδραιωθεί  στην συνείδηση του Ελληνικού κοινού δίνει πάντα βήμα και ευκαιρία σε νέες ιδέες να αναδειχθούν και με τις ευχές μας να βρουν την ευκαιρία τους στην αγορά. www.epitrapezio.com

Πηγή: https://www.notia.gr

Related posts

«Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό»

xristiana

Δυο Ημερομηνίες Σταθμοί Για Τον Καρκίνο Της Παιδικής Ηλικίας

xristiana

Τι είναι το ανάποδο λούσιμο που θα σώσει τα μαλλιά σου

xristiana