ΚεντρικήΚοινωνικά

7ο Stroggylo Open Air Film Festival & το Cine Kids Festival 2024

3/7/2024

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου διοργανώνει φέτος το 7ο Stroggylo Open Air Film Festival 2024, φέρνοντας στους λάτρεις του κινηματογράφου ένα συναρπαστικό πρόγραμμα με ελληνικές και ξένες ταινίες για μικρούς και μεγάλους. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 10 Ιουλίου έως 28 Αυγούστου, στο αίθριο του Στρογγυλού Σχολείου.

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνεται  το Cine Kids Festival 2024 από  14/7 έως 25 /8 που περιλαμβάνει προβολές παιδικών ταινιών κάθε Κυριακή στις 21:00, στο Πάρκο Ασυρμάτου.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης: «Το καλοκαίρι στην πόλη είναι ταυτισμένο με το θερινό σινεμά! «… με αγιόκλημα και γιασεμιά», όπως λέει χαρακτηριστικά το αγαπημένο τραγούδι, του Λουκιανού Κηλαηδόνης.

Με οδηγό λοιπόν, τη γλυκιά νοσταλγία της εμβληματικής ταινίας «Σινεμά ο Παράδεισος» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τη σκέψη ότι αυτός ο θεσμός, έχει αγαπηθεί από τους συμπολίτες μας, οργανώσαμε και φέτος το «7ο Stroggylo Open Air Film Festival 2024».

Μια ευχάριστη εμπειρία καλοκαιρινής ψυχαγωγίας από αυτές που μόνο ο θερινός κινηματογράφος μπορεί να προσφέρει. Σας προσκαλούμε να το απολαύσετε!»

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αγγελική Σαραβελάκη σημείωσε: «Στο αίθριο του εμβληματικού Στρογγυλού Σχολείου του Δήμου Αγίου Δημητρίου αλλά και στο Πάρκο  Ασυρμάτου, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κλασσικά αριστουργήματα του παγκόσμιου και ελληνικού κινηματογράφου αλλά και νέες βραβευμένες ταινίες του ελληνικού και ευρωπαϊκού σινεμά αλλά και ένα ειδικό αφιέρωμα παιδικών ταινιών.

Συνολικά οι 56 ταινίες που θα  προβληθούν – καλύπτουν όλα τα κινηματογραφικά είδη και προτιμήσεις αλλά και όλες τις ηλικίες – θα ταξιδέψουν όλους μας, μικρούς και μεγάλους στη μαγεία της 7ης τέχνης. Σας περιμένουμε»!

Η προβολή όλων των ταινιών είναι δωρεάν για το κοινό! Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα: ΕΔΩ  

Related posts

Τα Pet City Στηρίζουν Τα Ζώα Με Αναπηρία!

xristiana

Ζωηρό περπάτημα: Ποιοι ασθενείς ωφελούνται ακόμη και αν πονούν κατά τη βάδιση

xristiana

Φιλανθρωπική Δράση Από Το Ενημερωτικό Portal Timeforgoodnews.Gr

xristiana