ΚεντρικήΟμορφιά

5 απαραίτητα beauty προϊόντα για το νεσεσέρ των διακοπών πέρα από το αντηλιακό σου

25/7/2024

Όταν φτιάχνουμε τη βαλίτσα των διακοπών, το αντηλιακό προσώπου και σώματος μπαίνει κατά προτεραιότητα στο νεσεσέρ μας, φροντίζοντας για την απαραίτητη προστασία της επιδερμίδας μας από την ηλιακή ακτινοβολία. Τι γίνεται όμως ως προς τα υπόλοιπα καλλυντικά που παίρνουμε μαζί μας, σε μια περίοδο του χρόνου που καλό είναι να επικρατεί η φιλοσοφία less is more; Ακολουθούν 5 απαραίτητα beauty προϊόντα για το νεσεσέρ των διακοπών πέρα από το αντηλιακό σου, που θα φροντίσουν το δέρμα αλλά και την εμφάνισή σου στα νησιά.

Ενυδατική Κρέμα με Υαλουρονικό Οξύ

Μια ελαφριά, ενυδατική κρέμα για να κρατάς το δέρμα σου ενυδατωμένο και σφριγηλό, αντισταθμίζοντας τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου και του θαλασσινού νερού είναι απαραίτητη. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε ένα πλούσιο σέρουμ με το ίδιο ενεργό συστατικό ή συνδυάσέ τα.

Lip Balm με SPF

Προστάτεψε τα χείλη σου από τις σκληρές ακτίνες του ήλιου με ένα lip balm που περιέχει SPF, καθώς το δέρμα σε εκείνη την περιοχή είναι εξαιρετικά λεπτό και χρειάζεται ενισχυμένη προστασία. Αναζήτησε ένα που προσφέρει και ενυδάτωση για να αποτρέψεις το σκάσιμο από το θαλασσινό νερό.

Λοσιόν ή Τζελ για Μετά τον Ήλιο

Μια καταπραϋντική after sun σύνθεση, κατά προτίμηση με αλόη βέρα, είναι ό,τι πρέπει για να ενυδατώσεις και να φροντίσεις σε βάθος το δέρμα σου μετά την έκθεση στον ήλιο.

Αδιάβροχη Μάσκαρα

Τόνισε τα μάτια σου χωρίς να ανησυχείς για μουντζούρες ή τρέξιμο, είτε κολυμπάς είτε ιδρώνεις πολύ στον ήλιο και τη ζέστη του καλοκαιριού. Το μόνο προϊόν ματιών που είναι απαραίτητο για τις διακοπές σου για βάθος και ένταση στο βλέμμα.

Πολυχρηστικό Stick Μακιγιάζ

Ένα πολυχρηστικό stick μακιγιάζ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα μάγουλα, τα χείλη, ακόμη και τα μάτια για γρήγορη και εύκολη ανανέωση, προσφέροντας μια φυσική λάμψη χωρίς να χρειάζεσαι πολλά προϊόντα. Μπορείς να επιλέξεις ένα που προσφέρει αποτέλεσμα με ιριδισμούς, ή μια σύγχρονη σύνθεση που παίρνει το χρώμα της σύμφωνα με το pH της επιδερμίδας χαρίζοντας ένα ροδαλό αποτέλεσμα.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Thessaloniki Wine Selfie: Πάνω από 250 ετικέτες κρασιών στην αποθήκη Γ’ στο λιμάνι

xristiana

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών Ενηλίκων, Βρεφών Και Παιδιών Στις 10-11 Ιουνίου Στη Θεσσαλονίκη

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Διοργανώνει Η Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών

xristiana