ΚεντρικήΟμορφιά

Φτιάξτε το ιδανικό δωμάτιο για παιδάκι πρώτης δημοτικού

16/7/2024

Εάν έχετε παιδάκι που φέτος πρόκειται να πάει πρώτη δημοτικού τότε σίγουρα τώρα που είναι καλοκαίρι και έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο με το μικρό σας είναι η κατάλληλη ώρα να βγείτε στην αγορά και να  κάνετε τα ψώνια για την ερχόμενη σχολική χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό να προετοιμαστείτε εγκαίρως με όλα τα κατάλληλα και απαραίτητα για το σχολείο για να μην τρέχετε λίγο πριν ξεκινήσει το σχολείο. Παρακάτω λοιπόν θα βρείτε μία λίστα η οποία θα σας βοηθήσει να φτιάξετε την ανακινήσετε το παιδικό δωμάτιο πρόσθετος μέσα όλα όσα είναι απαραίτητα για ένα παιδάκι του δημοτικού. 

  • Ξεκινήστε κάνοντας τις μεγαλύτερες αλλαγές 

Εάν σκοπεύετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές στο δωμάτιο και ίσως λίγο χρονοβόρες όπως πχ να βάψετε τον τοίχο καλό θα ήταν να δώσετε στις συγκεκριμένες κινήσεις μια προτεραιότητα. Με αυτό το τρόπο θα βεβαιωθείτε ότι έχετε τελειώσει εγκαίρως τη κάθε σας εργασία μέσα στο δωμάτιο και θα μπορείτε ακόμα πιο εύκολα να κάνετε τις αγορές σας και μια μικρή αναδιάταξη στα έπιπλα. Έχοντας επιλέξει μάλιστα το χρώμα των τοίχων που θα έχει το δωμάτιο θα μπορείτε ακόμα πιο εύκολα να επιλέξετε τα καινούργια έπιπλα για το δωμάτιο καθώς θα γνωρίζετε περισσότερο την ταιριάζει με το χώρο σας.

  • Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα έπιπλα

Καθώς ένα παιδάκι μπαίνει στο δημοτικό ξεκινάει ταυτόχρονα και τη διαδικασία του διαβάσματος. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα χρειαστεί διαφορά σχολικά σύνεργα αλλά και να ένα χώρο στο δωμάτιο του στο οποίο θα μπορεί να νιώθει άνετα και πρακτικά κατά την ώρα του διαβάσματος. Σε καταστήματα με έπιπλα εσωτερικής διακόσμησης πχ ντουλάπια κουζίνας https://homeville.gr/product-category/έπιπλα/ντουλάπια-αποθήκευση/ντουλάπια-κουζίνας/, υπνοδωματίου, τραπεζάκια καφέ σαλονιού κτλ θα μπορέσετε να βρείτε διάφορα γραφεία τα οποία είναι ειδικά για παιδάκια μικρής ηλικίας, θα μπορέσετε επίσης να βρείτε ανατομικές καρέκλες σχεδιασμένες για άτομα που περνάνε πολλές ώρες καθιστά, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα από μια τεράστια γκάμα φωτιστικών γραφείου, ποιοτικές και πρακτικές συρταριέρες και πολλά ακόμα επιπλα απαραίτητα για διάβασμα. 

Εάν θέλετε να κάνετε επίσης πιο εύκολη την προετοιμασία για το σχολείο τότε δεν πρέπει να παραλείψετε να αγοράσετε ένα μπουντουάρ https://homeville.gr/product-category/έπιπλα/ντουλάπια-αποθήκευση/έπιπλα-με-καθρέφτη/τουαλέτες-κρεβατοκάμαρας/ το οποίο είναι ένα πάρα πολύ μοντέρνο έπιπλο και περιέχει τους απαραίτητους αποθηκευτικούς χώρους για να τοποθετήσει το μικρό σας όλα τα αξεσουάρ του για να ετοιμαστεί το πρωί.

  • Προσθέστε στο δωμάτιο μικρές ζωηρές πινελιές για να του δώσετε ζωή 

Ένας τρόπος να εκπνεύσετε το παιδί σας να περάσει χρόνο μέσα στο δωμάτιο του για να χαλαρώσει ή ακόμα και να διαβάσει ή να το κάνετε ελκυστικό ως προς την μάτια αλλά και το μυαλό του. Αυτό σημαίνει ότι ο χώρος μέσα πρέπει να περιέχει μερικά μικρά ερεθίσματα για παράδειγμα έναν ιδιαίτερο πίνακα ζωγραφικής, ένα όμορφο κάδρο με τους φίλους του, ίσως μερικά αυτοκολλητάκια στο ταβάνι, ένα γλαστράκι και γενικότερα μερικά μικρά διακοσμητικά που θα εμπλουτίσουν το χώρο και θα τον κάνουν πολύ ενδιαφέρον. 

Related posts

Πόσο ακριβώς αντηλιακό πρέπει να βάζετε για να προστατευθείτε, σύμφωνα με δερματολόγο

xristiana

Τσάρλι Τσάπλιν: Πώς βγήκε από τον τάφο του δυο μήνες μετά την ταφή του και γιατί κηδεύτηκε δυο φορές ο δημοφιλής ηθοποιός

xristiana

Πολυήμερο Πρόγραμμα Διαβίωσης Στην Κοζάνη Από Τον Επιστημονικό Σύνδεσμο ΝΙΚΗ Σωματείο Γονέων Ατόμων Με Αναπηρίες

xristiana