28/7/2024
Υλικά
- 1 μπανάνα
- 1 αυγό
- 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 15 γρ. καστανή ζάχαρη
- 25 γρ. κακάο σε σκόνη
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Ρίξτε τη μπανάνα, το αυγό, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη σε ένα μπλέντερ.
- Χτυπήστε για λίγα λεπτά και ρίξτε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ (16 εκ.) στρωμένο με λαδόκολλα.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.
- Όσο ψήνεται το γλυκό, ανακατέψτε 10 γρ. κακάο σε 25 ml νερό.
- Όταν ψηθεί το γλυκό γαρνίρετε με το μείγμα κακάου, τρίψτε κουβερτούρα και τοποθετήστε στο ψυγείο.
Πηγή: https://www.newsbeast.gr