19/7/2024
Υλικά
- 3 μεγάλες κονσέρβες τόνου σε νερό
- 2 αυγά
- 2κ.γ. χυμό από λεμόνι
- 10κ.σ. γαλέτα
- 3κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 3κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Αφού συγκεντρώσετε όλα σας τα υλικά, ξεκινήστε χτυπώντας τα αυγά με τον χυμό λεμόνι σε ένα μπολ με ένα πιρούνι.
Βήμα 2ο
Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε την γαλέτα με την παρμεζάνα. Σε ένα τρίτο μπολ προσθέστε τον τόνο με το κομμένο κρεμμύδι.
Βήμα 3ο
Ανακατέψτε όλα σας τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ, μέχρι να ομογενοποιηθούν και τελευταίο βάλτε το πιπέρι.
Βήμα 4ο
Πλάστε με τα χέρι σας τα μπιφτέκια, τα οποία πρέπει να σας βγουν 8
Βήμα 5ο
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε προαιρετικά ελαιόλαδο, ψήστε τα μπιφτέκια σας, για περίπου 5 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Πηγή: https://www.vita.gr