ΚεντρικήΟμορφιά

Τρεις συμβουλές για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα μέσω του μακιγιάζ σου

24/7/2024

Πώς θα σου φαινόταν αν κατάφερνες να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα, ακολουθώντας μια σειρά από χρήσιμες συμβουλές μακιγιάζ; Το AllYou σου έχει τις απαντήσεις, για να τονίσεις το φυσικό σχήμα των ματιών σου και να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση μεγαλύτερων, πιο φωτεινών ματιών, με μακιγιάζ που κλέβει τις εντυπώσεις.

Χρησιμοποίησε ανοιχτές και λαμπερές σκιές ματιών

Εφαρμόζοντας ανοιχτές, λαμπερές σκιές ματιών μπορείς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα, αντανακλώντας το φυσικό φως. Εστίασε στα εξής σημεία:

  • Εσωτερικές γωνίες: Εφάρμοσε μια ανοιχτή, λαμπερή σκιά ματιών ή highlighter στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου για να τα φωτίσεις.
  • Βλέφαρα: Χρησιμοποίησε μια ανοιχτή ή nude απόχρωση στο βλέφαρο για να δημιουργήσεις ένα ανοιχτό, φωτεινό αποτέλεσμα.
  • Οστό των φρυδιών: Φώτισε το οστό των φρυδιών (ακριβώς κάτω από το φρύδι) με μια λαμπερή απόχρωση για να ανασηκώσεις την περιοχή των ματιών και να φαίνονται πιο φρέσκα.

Όρισε την πτυχή και τη γραμμή των βλεφαρίδων

Δημιουργώντας βάθος και οριοθέτηση γύρω από τα μάτια σου μπορείς να ενισχύσεις το μέγεθός τους.

  • Πτυχή: Χρησιμοποίησε μια ελαφρώς πιο σκούρα ματ σκιά στην πτυχή του ματιού σου για να προσθέσεις διάσταση. Μπλένταρέ τη καλά για να αποφύγεις τις έντονες γραμμές.
  • Άνω γραμμή του βλεφάρου: Εφάρμοσε eyeliner κοντά στην άνω γραμμή των βλεφαρίδων για να ορίσεις τα μάτια σου. Προτίμησε μια λεπτή γραμμή που παχαίνει ελαφρώς στη γωνία για να δημιουργήσεις ένα διακριτικό cat eye εφέ. Αυτό βοηθά να επιμηκύνεις και να «ανοίξεις» τα μάτια.
  • Κάτω γραμμή του βλεφάρου: Χρησιμοποίησε ένα ανοιχτό καφέ ή nude μολύβι στην κάτω γραμμή του βλεφάρου αντί για σκούρο χρώμα. Οι σκούρες αποχρώσεις μπορεί να κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται μικρότερα.

Χρησιμοποίησε ψαλίδι στις βλεφαρίδες σου και εφάρμοσε μάσκαρα

Τονίζοντας τις βλεφαρίδες σου και εφαρμόζοντας μάσκαρα μπορείς να δεις σημαντική διαφορά στο να φαίνονται τα μάτια σου μεγαλύτερα.

  • Ψαλίδι για βλεφαρίδες: Χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες για να ανασηκώσεις και να γυρίσεις τις βλεφαρίδες σου, κάνοντας τα μάτια σου να φαίνονται πιο ανοιχτά.
  • Μάσκαρα: Εφάρμοσε μια μάσκαρα που δίνει μήκος και όγκο στις άνω και κάτω βλεφαρίδες σου. Εστίασε στις ρίζες των βλεφαρίδων και κούνησε το βουρτσάκι καθώς προχωράς προς τα πάνω για να διασφαλίσεις ομοιόμορφη κάλυψη και διαχωρισμό. Προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα στις εξωτερικές βλεφαρίδες μπορείς επίσης να βοηθήσεις στη δημιουργία μιας πιο ανοιχτής όψης.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αρρύθμιστη υπέρταση: 10 παράμετροι που πρέπει να γνωρίζετε

xristiana

Κλινικό Φροντιστήριο – Διαχείριση της σπαστικότητας

xristiana

«Ψυχική Υγεία & Ζωή – Παιδιά, Έφηβοι Και Διαδίκτυο Η Σύγχρονη Πρόκληση»: Εκδήλωση Στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

xristiana