ΚεντρικήΟμορφιά

Το καρέ ανανεώνεται! Η σούπερ επιλογή ιδιαίτερα για λεπτά μαλλιά!

4/7/2024

Όλα τα καρέ κουρέματα δεν είναι ίδια. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αμέτρητες παραλλαγές, και όλες είναι αναμφισβήτητα διαφορετικές με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο. Το νέο καρέ είναι φιλαριστό στο πίσω μέρος των μαλλιών και έχει γίνει πολύ δημοφιλές. Σε ποιους τύπους μαλλιών και υφές έχει καλύτερη εμφάνιση; Πώς να το φορμάρετε αφού φύγετε από το κομμωτήριο; Οι απαντήσεις παρακάτω! Και πολλές ιδέες για να αντλήσετε έμπνευση για το δικό σας νέο κούρεμα.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

PHOTO VIA PINTEREST
PHOTO VIA PINTEREST

Το φιλαριστό καρέ με στρώσεις προσφέρει ένα κοντό ογκώδες χτένισμα για γυναίκες κάθε ηλικίας. Τα στρώματα είναι πιο κοντά στο πίσω μέρος και μακρύτερα στο μπροστινό μέρος για να δημιουργήσουν ένα στρογγυλεμένο και πιο γεμάτο σχήμα.

Τι είναι ένα κούρεμα φιλαριστό καρέ;

PHOTO VIA PINTEREST
PHOTO VIA PINTEREST

Πρόκειται για ένα καρέ κούρεμα που στο πίσω μέρος του κεφαλιού έχει διαβαθμίσεις, κάτι που δημιουργεί όγκο σε αυτήν την περιοχή. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού, τα μαλλιά κόβονται σε στρώσεις διαφορετικού μήκους για να προσθέσουν όγκο και πληρότητα.

PHOTO VIA PINTEREST
PHOTO VIA PINTEREST

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι στρώσεις συνδυάζονται με ένα κόψιμο σε γραμμή Α στο μπροστινό μέρος, όπου τα μαλλιά είναι μακρύτερα για να πλαισιώνουν το πρόσωπο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

PHOTO VIA PINTEREST
PHOTO VIA PINTEREST

Ένα πολυστρωματικό καρέ δίνει περισσότερο όγκο και διαχωρισμό στα μαλλιά και επιτρέπει να έχει προσωπικότητα και στιλ.

PHOTO VIA PINTEREST
PHOTO VIA PINTEREST

Μπορείτε να έχετε αυτό το στιλ καρέ, όπου το συνολικό μήκος φαίνεται ίσιο από μπροστά προς τα πίσω ή να προσθέσετε περισσότερες στρώσεις σε όλο το κεφάλι για να δώσετε στο στιλ μια πιο απαλή αίσθηση.

PHOTO VIA PINTEREST
PHOTO VIA PINTEREST

Μπορείτε να έχετε χωρίστρα στο πλάι ή να έρχεται μέχρι τη βάση του λαιμού και με χωρίστρα στη μέση.

Τι να προσέξετε!

PHOTO VIA PINTEREST
PHOTO VIA PINTEREST

Αυτό το πολυεπίπεδο κούρεμα δεν είναι εύκολο να δημιουργηθεί και χρειάζεται έναν κομμωτή με πολλή εξάσκηση στην ακρίβεια. Για να επιτύχετε  την εμφάνιση που επιθυμείτε θα πρέπει να βρείτε την κατάλληλη κομμώτρια  που κάνει τέτοια πολυεπίπεδα κουρέματα.

Ένας επιδέξιος κομμωτής ξέρει πώς να κόψει τις στρώσεις στο πίσω μέρος ώστε η εστίαση είναι σωστή και αρμονική για να πετύχει τον σωστό όγκο. Είτε θέλετε περισσότερο όγκο είτε θέλετε ένα ενδιαφέρον φιλαριστό καρέ κούρεμα αυτή είναι μία εξαιρετική επιλογή για εσάς!

Αυτό το κούρεμα λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε λεπτά μαλλιά

PHOTO VIA PINTEREST
PHOTO VIA PINTEREST

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο τρόπος με τον οποίο κόβονται τα μαλλιά με στρώσεις προσθέτει όγκο, δημιουργώντας μία εικόνα με πιο γεμάτα, πιο πυκνά μαλλιά. Επίσης, αυτό καρέ λειτουργεί σε όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των σγουρών ή με αφέλειες.

Πώς να χτενιστείτε με αυτό το καρέ

PHOTO VIA PINTEREST
PHOTO VIA PINTEREST

Επειδή το κούρεμα έχει να κάνει με την αύξηση του όγκου, τα προϊόντα με υφή θα είναι ο καλύτερος φίλος σας. Αυτό το κόψιμο λειτουργεί καλύτερα όταν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν όγκου και μια στρογγυλή βούρτσα για να στεγνώσετε με πιστολάκι.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

Έρευνες στη Ρόδο για κροκόδειλο σε ποτάμι – Επιτέθηκε σε μηχανάκι που επέβαιναν δύο άτομα

xristiana

Κυτταρίτιδα | Πώς να κάνεις μόνη σου μασάζ στο σπίτι για να τη μειώσεις αποτελεσματικά

xristiana

Αδυναμία ελέγχου, αιτία για «φάουλ» στο σύστημα υγείας

xristiana