ΚεντρικήΟμορφιά

Πτήση: Τα in-flight κόλπα των celebrities που πρέπει να γνωρίζετε

1/7/2024

Η πτήση, ακόμα και εάν διαρκεί μόλις λίγες ώρες, μπορεί να ταλαιπωρήσει την επιδερμίδα, προκαλώντας αφυδάτωση, ξηρότητα και θαμπάδα. Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, όμως, με αεροπλάνο στο επόμενο διάστημα, μην ανησυχείτε, αφού οι αγαπημένοι μας celebrities έχουν τις λύσεις για να σώσουν εσάς και το δέρμα σας. Μοιράστηκαν στο Net-a-porter τα θαυματουργά in-flight hacks τους κι εμείς σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω απλόχερα, για να δείχνετε τέλειες και αψεγάδιαστες ακόμη και σε 36000 πόδια ύψος!

Τα θαυματουργά μυστικά για να βγείτε από την πτήση αψεγάδιαστη

Carolyn Murphy

«Πριν από την πτήση, πίνω πολύ νερό με ηλεκτρολύτες. Δεν τρώω στο αεροπλάνο και προσπαθώ να παίρνω μια νυχτερινή πτήση για να μπορώ και να κοιμηθώ. Μόλις φτάσω στον προορισμό μου, βγαίνω αμέσως έξω για να πάρω καθαρό αέρα και κάνω μια βόλτα. Το βράδυ, απολαμβάνω ένα χαλαρωτικό μασάζ, μετά κάνω μπάνιο και παίρνω μελατονίνη» αναφέρει το μοντέλο και ακτιβίστρια.

Charlotte Tilbury

Η makeup artist Charlotte Tilbury παίρνει άρνικα κάθε 2 ώρες για 3 μέρες πριν από κάθε πτήση της. «Πραγματικά κάνει καλό στο στομάχι κατά τη διάρκεια της πτήσης και με βοηθά να κοιμάμαι. Δεν πίνω αλκοόλ στο αεροπλάνο, αλλά πίνω τόνους νερού» αποκαλύπτει η ίδια. Όταν πρόκειται να κάνει μακρινές πτήσεις, εφαρμόζει πάντα τη μάσκα προσώπου της εταιρείας της, τη CharlotteTilbury Goddess Skin Clay Mask, η οποία κρατάει απαλή κι ενυδατωμένη την επιδερμίδα της, και συνεχίζει με την Instant Magic Facial Dry Sheet Mask. «Εάν πρόκειται για πτήση μικρών αποστάσεων, χρησιμοποιώ μόνο τη μάσκα Dry Sheet -απλώς την εφαρμόζω και κάνω μασάζ από πάνω της στο πρόσωπό μου χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο.» αναφέρει η makeup artist.

Rosie Huntington-Whiteley

«Παλιότερα είχα μια πολύπλοκη ρουτίνα ομορφιάς κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, αλλά τώρα απλώς ανεβαίνω στο αεροπλάνο, πίνω πολύ νερό και κοιμάμαι. Το φαγητό του αεροπλάνου με κάνει να νιώθω νωχελική και πρησμένη, γι’ αυτό προτιμώ τον ύπνο. Όταν φτάνω στον προορισμό μου, κάνω dry brushing στο σώμα και μετά απολαμβάνω ένα ζεστό ντου.» μοιράζεται το μοντέλο κι επιχειρηματίας. Μάλιστα, χρησιμοποιεί και μια ενυδατική κρέμα με υφή gel, για να ενυδατώσει την επιδερμίδα της μετά την πτήση.

Miranda Kerr

«Μόλις μπορέσω, καθαρίζω πολύ καλά το πρόσωπό μου και χρησιμοποιώ την Kora Organics Turmeric Brightening and Exfoliating Mask ως scrub, ώστε το δέρμα μου να είναι εξαιρετικά καθαρό. Στη συνέχεια, κάνω μασάζ με το Noni Glow Face Oil και, αν η πτήση είναι μακρινή, θα εφαρμόσω και τη Noni Glow Sleeping Mask» αναφέρει και προσθέτει ότι λίγο πριν προσγειωθεί, ξεπλένει πολύ καλά το πρόσωπό της και είναι έτοιμη.

Angela Caglia

«Έχω τελειοποιήσει το πρόγραμμα των πτήσεών μου: ταξιδεύω χωρίς μακιγιάζ κι εφαρμόζω μια παχιά στρώση από την ενυδατική κρέμα της εταιρείας μου, την Angela Caglia Soufflé, όταν φτάνω στο αεροδρόμιο και μετά πάλι κατά τη διάρκεια της πτήσης. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώ τη μάσκα προσώπου του brand μου με ροζ χαλαζία, τη Crystal Goddess Face Mask» εξηγεί η αισθητικός λέγοντας αστειευόμενη ότι πολλοί άνθρωποι έρχονται κατά τη διάρκεια της πτήσης να τη ρωτήσουν ποια είναι αυτή η μάσκα γιατί τη θέλουν κι εκείνοι.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΙΩΣΕΙΣ

xristiana

Τελικά η αναδάσωση κάνει καλό στο περιβάλλον;

xristiana

Η ΕΟΔΥΑ Συμμετέχει Στη Δράση «Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς»

xristiana