ΖώδιαΚεντρική

Οι μη ρομαντικοί του ζωδιακού: Αυτά τα 2 ζώδια δεν πιστεύουν στον γάμο

Κάποιοι ονειρεύονται από παιδιά την ημέρα του γάμου τους, κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν τη διαδικασία, όταν έρχεται η στιγμή να τη ζήσουν, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που η έννοια του γάμου δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιό τους. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τα άστρα δύο και μόνο δύο είναι τα ζώδια που αδιαφορούν για τον γάμο.

Ποια είναι αυτά; Ο Τοξότης και ο Υδροχόος. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δεσμευτούν, κάνουν σχέσεις, ωστόσο όταν στο τραπέζι της συζήτησης πέφτει το κομμάτι του γάμου, γίνονται «καπνός», αποφεύγοντας κάθε σχετική συζήτηση. Προτιμούν να ζουν το «τώρα» σε κάθε σχέση, χωρίς υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που ενδέχεται να τους κρατήσουν δέσμιους σε μια κατάσταση που δεν θα τους αρέσει πια.

Τα 2 ζώδια που πηγαίνουν «κόντρα» στην παράδοση του γάμου

  • Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, η αναζήτηση και η εξερεύνηση του κόσμου δεν σταματάει ποτέ για εκείνον, γεγονός που του δίνει ενέργεια και τον γεμίζει. Δεν είναι ότι δεν είναι το στιλ του, απλώς ο Τοξότης προτιμάει να κάνει ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το να παντρευτεί. Βαριέται πολύ γρήγορα, συνεπώς δεν αντέχει να μένει στο ίδιο μέρος ή να κάνει τα ίδια πράγματα για πολύ καιρό. Η ανεξαρτησία του είναι πρωταρχικός στόχος του κι όποιος προσπαθήσει να του τη στερήσει, θα βρεθεί απέναντί του.

  • Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένας πραγματικός επαναστάτης. Επιλέγει την αντίθετη κατεύθυνση από τη μάζα και κυνηγάει πάντα και παντού τους στόχους του. Σκοπός του είναι να τα κάνει όλα με τον δικό του τρόπο, συνεπώς αποφεύγει ό,τι σχετίζεται με την παράδοση και προσπαθεί να τον χωρέσει μέσα σε καλούπια. Το κομμάτι του γάμου είναι τόσο ασήμαντο γι’ αυτόν, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα σταθερό και πιστό ζώδιο, που του αρέσει να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Σχέσεις ναι, γάμος όχι για τον Υδροχόο.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 9/3

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Πηγή Ζωής: Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2022

xristiana