News ΑΜΕΑΚεντρική

Οικογένεια, μέλος της οποίας είναι ΑμεΑ αθλήτρια με διακρίσεις με την Εθνική ομάδα, έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και απειλείται με έξωση.

4/7/2024

Με έξωση κινδυνεύει η οικογένεια διακεκριμένης αθλήτριας ΑμεΑ από το σπίτι τους στην Ελευσίνα. Η οικογένεια έχει χάσει σε πλειστηριασμό το σπίτι της, το οποίο αποτελεί και την πρώτη κατοικία της, λόγω χρεών στην εφορία.

Η Ένωση ΕΒΕ Ελευσίνας Μάνδρας κατήγγειλε το γεγονός και όλα τα σωματεία αλλά και κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να αποτρέψουν την έξωση. Μάλιστα, την Κυριακή έληξε η προθεσμία που είχε δοθεί στην οικογένεια προκειμένου να απομακρυνθεί από το σπίτι της.

“Θα υπερασπιστούμε το σπίτι σαν να είναι δικό μας”

Ο πρόεδρος Επαγγελματιών Ελευσίνας, Βαγγέλης Γκίνης αναφέρει στην κάμερα της εκπομπής: «Τη Δευτέρα έπρεπε να παραδοθεί το σπίτι, τα ‘’κοράκια’’ εμφανίστηκαν αλλά όταν είδαν την πολυκοσμία που υπήρχε στη γειτονιά, δεν κατέβηκαν. Ήρθαν, είδαν και έφυγαν γιατί δεκάδες κόσμου από τα σωματεία αλλά και από τη γειτονιά κατέβηκαν να υπερασπιστούν το σπίτι γιατί έχουμε ορκιστεί πως θα υπερασπιστούμε όσο πάει σαν να είναι σπίτι όλων μας».

Η αδελφή της αθλήτριας ανέφερε στην κάμερα του OPEN πως «η αδελφή μου πάει και παίζει αγώνες και προσπαθεί για ό,τι καλύτερο. Κουβαλάει τη σημαία μαζί της. Είναι τεράστια η συμπαράσταση του κόσμου και τους ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας που είναι δίπλα μας και αγωνίζονται για μας, έτσι ώστε να καταφέρουμε να κρατήσουμε το σπίτι μας».

Πομάσκι: “Εδώ και τώρα να σταματήσει η έξωση της Διονυσίας και της οικογένειάς της”

Μήνυμα ενάντια στην έξωση σε βάρος διακεκριμένης αθλήτριας με αναπηρία από το σπίτι της στέλνει ο ομοσπονδιακός Προπονητής Στίβου, Γιώργος Πομάσκι: «Από την μια, μεγάλα λόγια για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, ακόμη μεγαλύτερα για τους αθλητές ΑμεΑ και από την άλλη πετάμε έξω από το σπίτι της μια διακεκριμένη αθλήτρια που έχει τιμήσει αρκετές φορές τα χρώματα της χώρας της στο αγώνισμα της. Ωραία.

Ποιος θα πάει την επόμενη φορά στο αεροδρόμιο για φωτογραφίες; Τι θα ευχηθεί σε μια άστεγη κοπέλα; Αντί να στηρίζουμε τους αθλητές μας, ιδιαίτερα τα ΑμεΑ, τους βάζουμε κι εμπόδια. Εδώ και τώρα να σταματήσει η έξωση της Διονυσίας και της οικογένειας της στην Ελευσίνα».

Πηγή: https://www.news247.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αγρίνιο: Ένα Lake Party γεμάτο πολλές εκπλήξεις!

xristiana

Συνεργασία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Princeton

xristiana

4 απρόσμενα οφέλη από την κατανάλωση των κρόκων αυγών

xristiana